18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

FOTO – Accident rutier pe DN15 A. Neatenția a trimis o femeie la spital

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe DN15 A, înainte de calea ferată. O femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme a ajuns la spital, în urma impactului.

Accidentul s-a produs pe DN15 A, înainte de calea ferată, în fața service-ului auto. Din primele informații rezultă faptul că un șofer din Zagra care venea dinspre Bistrița și se îndrepta spre Reghin a vrut să intre la vulcanizare, moment în care un alt autoturism care circula pe aceeași direcție de mers a intrat în depășire și l-a colizionat.

În total, în autoturisme se aflau 5 persoane. În urma impactului, soacra șoferului din Zagra, pasageră în autoturism, a fost rănită, fiind transportată la spital de un echipaj SMURD. Aceasta nu a fost rănită grav.

„La momentul producerii accidentului în cele două autoturisme se aflau cinci persoane. Doar una dintre ele (femeie) prezintă traumatisme și excoriații la nivelul membrelor superioare.  Victima va fi transportată la UPU SMURD de către echipajul de prim ajutor pentru continuarea investigațiilor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: