-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

FOTO – Accident rutier pe DN15 A. Neatenția a trimis o femeie la spital

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe DN15 A, înainte de calea ferată. O femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme a ajuns la spital, în urma impactului.

Accidentul s-a produs pe DN15 A, înainte de calea ferată, în fața service-ului auto. Din primele informații rezultă faptul că un șofer din Zagra care venea dinspre Bistrița și se îndrepta spre Reghin a vrut să intre la vulcanizare, moment în care un alt autoturism care circula pe aceeași direcție de mers a intrat în depășire și l-a colizionat.

În total, în autoturisme se aflau 5 persoane. În urma impactului, soacra șoferului din Zagra, pasageră în autoturism, a fost rănită, fiind transportată la spital de un echipaj SMURD. Aceasta nu a fost rănită grav.

„La momentul producerii accidentului în cele două autoturisme se aflau cinci persoane. Doar una dintre ele (femeie) prezintă traumatisme și excoriații la nivelul membrelor superioare.  Victima va fi transportată la UPU SMURD de către echipajul de prim ajutor pentru continuarea investigațiilor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.