-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

FOTO – RODNA: Un adolescent a fost spulberat de un microbuz și aruncat în altă mașină. Acesta a murit

În această după-masă un adolescent de 15 ani a fost lovit de un microbuz. Accidentul s-a petrecut în localitatea Rodna. Acesta a fost găsit în stop cardio-respirator și în cele din urmă, echipajul medical a fost nevoit să declare decesul.

Accidentul a avut loc în localitatea Rodna. Din primele informații, un adolescent de 15 ani a fost lovit de un microbuz. În urma impactului, adolescentul a fost aruncat spre o altă mașină, care de asemenea l-a lovit.

Adolescentul, care era elev în clasa a IX-a la liceul din Rodna, a fost găsit de echipajul medical ajuns la fața locului în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor depuse de medici, după mai bine de o oră de aplicare a manevrelor de resuscitare adolescentul a fost declarat decedat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, la volanul microbuzului se afla un conducător auto de 20 de ani din localitatea Rodna. Acesta l-ar fi susprins și accidentat pe adolescent, în timp ce acesta traversa strada fără să se asigure, printr-un loc nepermis.

Se pare că un șofer de 18 ani a lăsat adolescentul să traverseze strada, iar cel care conducea microbuzul nu a mai apucat să oprească. În urma impactului, adolescentul a fost aruncat tocmai în mașina condusă de tânărul de 18 ani, care-l lăsase să treacă. Adolescentul era însoțit de mai mulți prieteni.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.