12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO – ALTFEL de misiune SAJ: au „resuscitat” sărbătorile celor mai puțin norocoși dintre noi!

Salvatorii de la Ambulanță au intervenit ieri la o altfel de misiune. Încărcați cu plase de cadouri, ei au „resuscitat” sărbătorile pentru cei mai puțin norocoși dintre noi.

Sărbătorile de iarnă înseamnă bucurie, culoare, mese îmbelșugate, cadouri sub brad și zâmbete pe față. Dar acesta nu e „tabloul” fiecărei familii, unii trăind la fel de sărăcăcios chiar și de Crăciun.

Astfel, salvatorii de la SAJ s-au gândit să „dea viață” acestui Crăciun și în locurile unde trăiesc cei mai puțin norocoși dintre noi.

Încărcați cu plase de cadouri, ei au reuscitat sărbătorile copiilor din centrele din Năsăud și Teaca:

Salvatorii SAJ au făcut ca mai multe familii nevoiașe din Archiud, Domnești, Posmuș și Șieu să privească zâmbitori spre seara de Ajun.

Și salvatorii SVSU Bistrița au oferit daruri zilele trecute.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Foarte frumos din partea lor, dacā fiecare dintre noi am face o fapta bunā ,demnā de urmat ca SAJ, mācar o data in an sa incercam sa fim mai buni, mai generosi, mai milostivi fata de cei din jur, atunci si Bunul Dumnezeu va fi mai bun cu noi..!! Craciun Fericit tuturor..!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?