18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

FOTO/VIDEO: Polițiștii și jandarmii, ajutoarele Moșului pentru copiii de la mănăstire și cei cu dizabilități

Copiii cu dizabilități și cei îngrijiți de măicuțele de la Piatra Fântânele au fost vizitați de poliție și jandarmi. Oamenii legii au lăsat hainele oficiale și le-au îmbrăcat pe cele de ajutoare ale Moșului.

Toți copiii visează să devină ”oameni ai legii”. Așa că atunci câînd sunt vizitați de polițiști sau jandarmi, sunt fascinați de uniformă și aparatura din dotare.

Copiii de la Mănăstirea Piatra Fântânele s-au bucurat ieri de vizita jandarmilor. Aceștia au „intervenit în forță” pentru a le lăsa daruri.

Vă mulțumim! Dumnezeu v-a trimis la noi!” – a exclamat Maica Damiana atunci când a fost sunată de către jandarmi.

Au fost donate mai multe electrocasnice (o mașină de spălat, un uscător de rufe, un aspirator, detergent și alte electrocasnice mici) atât de necesare într-o gospodărie unde conviețuiesc peste 50 de suflete.

Mascații au ”descins” la persoanele cu dizabilități din cadrul Fundației ”Bucurie”

Luptătorii de Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud au pus în aplicare acțiunea „cadoul de Crăciun”. De această dată, și ei, polițiștii, au fost primiți cu bucurie, cu zâmbete și colinde, de cele 14 persoane cu dizabilități care beneficiază de serviciile Fundației „Bucurie” din municipiul Bistrița.

Cadourile au fost oferite de polițiștii care fac parte din Asociația Polițiștilor Creștini Bistrița-Năsăud, care la rândul lor, au fost răsplătiți cu felicitări de Crăciun realizate de tineri, cu mult drag.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!