-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Polițiștii și jandarmii, ajutoarele Moșului pentru copiii de la mănăstire și cei cu dizabilități

Copiii cu dizabilități și cei îngrijiți de măicuțele de la Piatra Fântânele au fost vizitați de poliție și jandarmi. Oamenii legii au lăsat hainele oficiale și le-au îmbrăcat pe cele de ajutoare ale Moșului.

Toți copiii visează să devină ”oameni ai legii”. Așa că atunci câînd sunt vizitați de polițiști sau jandarmi, sunt fascinați de uniformă și aparatura din dotare.

Copiii de la Mănăstirea Piatra Fântânele s-au bucurat ieri de vizita jandarmilor. Aceștia au „intervenit în forță” pentru a le lăsa daruri.

Vă mulțumim! Dumnezeu v-a trimis la noi!” – a exclamat Maica Damiana atunci când a fost sunată de către jandarmi.

Au fost donate mai multe electrocasnice (o mașină de spălat, un uscător de rufe, un aspirator, detergent și alte electrocasnice mici) atât de necesare într-o gospodărie unde conviețuiesc peste 50 de suflete.

Mascații au ”descins” la persoanele cu dizabilități din cadrul Fundației ”Bucurie”

Luptătorii de Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud au pus în aplicare acțiunea „cadoul de Crăciun”. De această dată, și ei, polițiștii, au fost primiți cu bucurie, cu zâmbete și colinde, de cele 14 persoane cu dizabilități care beneficiază de serviciile Fundației „Bucurie” din municipiul Bistrița.

Cadourile au fost oferite de polițiștii care fac parte din Asociația Polițiștilor Creștini Bistrița-Năsăud, care la rândul lor, au fost răsplătiți cu felicitări de Crăciun realizate de tineri, cu mult drag.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: