-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

FOTO: Ar fi adormit la volan și a intrat în patru mașini parcate

Accident rutier în această dimineață, pe strada 1 Decembrie din Bistrița. Un tinerel ar fi adormit la volanul mașinii pe care o conducea, intrând în patru autoturisme parcate.

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Bistrița, pe strada 1 Decembrie.

Chiar înainte de sensul giratoriu de la Han, un autoturism a intrat în alte patru mașini, parcate. S-ar părea că șoferul, un tinerel din Arad, ar fi adormit la volan.

În zonă au fost direcționate echipaje ale poliției și ISU BN.

Patru persoane au fost implicate în acest carambol, dar din fericire, niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE

În această dimineață, pe bulevardul 1 Decembrie, la intersecția cu strada Calea Moldovei, un tânăr de 22 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat 4 autoturisme parcate. În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime. Conducătorul auto nu a consumat alcool! Acesta a fost sancționat contravențional cf.OUG 195/2002” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...