6.2 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

FOTO: Speranța credincioșilor din Sebiș a devenit realitate…!

După ce s-au confruntat cu mai multe incendii în ultima vreme, sătenii din Sebiș au înțeles că – în lupta cu flăcările – este nevoie de ajutor. Au sperat și și-au dorit o autospecială de stingere a incendiilor, care să le facă munca mai ușoară. Ieri, speranța lor a devenit realitate:

La începutul lunii martie, locuitorii din Sebiș se confruntau cu un incendiu devastator:

FOTO/VIDEO: Incendiu devastator în Șebiș. Pompierii au luptat cu flăcările aproape 9 ore

Nu a fost primul eveniment nefericit la care au luat parte și au pus umărul, încercând să ajute. Dar și-au dat seama că o autospecială de stingere incendii ar fi de mare folos în sat.

Așa se face că ieri, cu ajutorul lui Dumnezeu, oamenii și-au văzut visul împlinit. În sat a sosti autospeciala mult visată:

Prin contribuția credincioșilor și sprijinul necondiționat al tinerilor din comunitatea noastră, visul a devenit realitate”, ne-a transmis viceprimarul Florin Simionca din Șieuț.

Acesta ne-a explicat că autospeciala va deservi, în caz de nevoie, întreaga comună, dar și localitățile învecinate. „O mare contribuție au avut-o tinerii localității care au venit cu dragoste în sprijinul acestui demers. Ei sunt, de acum înaine, voluntari în toată puterea cuvântului ai SVSU Parohia Ortodoxă Sebiș”, a mai spus Florin Simionca. 

Demersul de a cumpăra o autospecială a pornit din dorința câtorva tineri, sprijiniți de preotul paroh Ciprian Frățilă și viceprimarul Florin Simionca.

Ei au hotărât să achiziționeze aceasta autospecială pentru a servi localitatea Sebiș, grav afectată în ultimul timp de mai multe incendii. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...