14.9 C
Bistrița
vineri, iulie 11, 2025

Bogdan Ivan Gruia: Creștem bonurile de masă de la 20 la 30 de lei!

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat ieri că bonurile de masă vor crește de la 20, la 30 de lei.

Bogdan Ivan Gruia a precizat că până acum, niciun guvern de dreapta nu a reușit să crească valoarea bonurilor de masă. „Au încercat în 2021 și a crescut cu… 8 bani!

De această dată, tichetele de masă vor ajunge la valoarea de 30 de lei. Românii cu venituri mai mici sau cu probleme financiare primesc astfel un mare ajutor, din moment ce prețurile la alimente cresc și continuă să crească.

Valoarea se aplică de la 1 Aprilie până la 30 Septembrie 2022.

Suntem la guvernare pentru a găsi soluții pentru problemele oamenilor. Nu putem repara toate neajunsurile, dar ne străduim să rezolvăm punctual cât de multe lucruri putem!”, a mai transmis Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Alt pacalici politruc incompetent ,mai aveți puțin și la alegeri sper să dispară și PSD si PNL USR partide de lepre hoti si trădători de țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, la RCB Electro, Iproeb, Aquabis. Se caută inginer instalații, lăcătuș, mecanic, project manager

RCB Electro caută spre angajare manipulant mărfuri și derulatorist, iar Aquabis organizează recrutare pentru inginer instalații, mecanici și electricieni, instalatori. Amicii Building angajează Project Manager Junior și Project Manager Senior. NOI locuri de muncă sunt disponibile la IPROEB și Clinica Sanovil. Oferta completă, mai jos:

Bunătăți dulci, dar sănătoase, la Gelateria Aniela, în meniul fără zahăr: tarte, rulouri, batoane raw-vegane sau magiunele

Vitrinele cofetăriilor și gelateriilor sunt pline de bunătăți ce fac cu ochiul oricărui trecător. Culori, texturi...

Noutățile verii, la Gelateria Aniela: Berry Cup, Limonadă AlVera și Ice Summer Drinks cu cafea sau Matcha

O vară cu arome noi, răcoritoare, v-a pregătit Gelateria Aniela! Și continuă să ne surprindă cu...