25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Bogdan Ivan Gruia: Creștem bonurile de masă de la 20 la 30 de lei!

Deputatul Bogdan Ivan Gruia a anunțat ieri că bonurile de masă vor crește de la 20, la 30 de lei.

Bogdan Ivan Gruia a precizat că până acum, niciun guvern de dreapta nu a reușit să crească valoarea bonurilor de masă. „Au încercat în 2021 și a crescut cu… 8 bani!

De această dată, tichetele de masă vor ajunge la valoarea de 30 de lei. Românii cu venituri mai mici sau cu probleme financiare primesc astfel un mare ajutor, din moment ce prețurile la alimente cresc și continuă să crească.

Valoarea se aplică de la 1 Aprilie până la 30 Septembrie 2022.

Suntem la guvernare pentru a găsi soluții pentru problemele oamenilor. Nu putem repara toate neajunsurile, dar ne străduim să rezolvăm punctual cât de multe lucruri putem!”, a mai transmis Bogdan Ivan Gruia.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Alt pacalici politruc incompetent ,mai aveți puțin și la alegeri sper să dispară și PSD si PNL USR partide de lepre hoti si trădători de țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...