6.2 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

Tibi Ușeriu a ajuns la Kiev, alături de corespondentul de război Mircea Barbu

Ultramaratonistul Tibi Ușeriu se află la Kiev, în aceste zile. Cu puțin timp în urmă, sportivul bistrițean a transmis că s-a întâlnit cu jurnalistul Mircea Barbu. „Eu îl învăț jurnalism de război, iar el cum să fug la subsol când încep să sune sirenele!”

Mircea Barbu este jurnalist freelancer. În ultima lună a transmis o serie de reportaje din Ucraina pentru Libertatea și Recorder.

A realizat, totodată, relatări din zonele de conflict, a transmis de la fața locului criza refugiaților din Balcani și a fost în Crimeea în timpul anexării peninsulei.

I-am promis lui Tibi că dacă mă învață să mănânc sănătos și să alerg, eu îl învăț un pic de jurnalism de război la schimb. Până acum totul merge strună.

Dincolo de glumă, omul ăsta fain a venit în Ucraina cu tiruri de ajutoare pentru refugiați, ca ambasador al uneia dintre cele mai mari organizații umanitare din lume – Johanniter, partenerii Tasuleasa Social de vreo douăzeci de ani. Eu doar am avut onoarea să documentez video toată această călătorie. Reportajul, în scurt timp…”, a promis jurnalistul Mircea Barbu.

Mai în glumă, mai în serios, Tibi Ușeriu a replicat: Eu îl învăț jurnalism de război, iar el cum să fug la subsol când încep să sune sirenele!”

Foto @ Tibi Ușeriu Facebook

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...