13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

FOTO/VIDEO – Bărbat în stare foarte gravă după ce i-a fost smuls brațul de un utilaj agricol

Un bărbat care are în jur de 25 de ani a fost grav rănit în urmă cu puțin timp. Un braț i-a fost smuls de utilajul pe care încerca să îl repare.

Incidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, pe un câmp din localitatea Șieu Sfântu. Unui bărbat de 25 de ani i-a fost smuls brațul din umăr, de o mașină de balotat. Se pare că acesta încerca să repare utilajul care s-ar fi defectat, însă și-a băgat mâna în partea din spate, iar mașinăria i-a prins-o și smuls-o din umăr.

Urletele disperate ale bărbatului au fost auzite de un localnic, care, mai apoi l-a anunțat pe altul. Acesta a reușit să oprească utilajul la indicațiile victimei și a plecat în sat pentru a o aduce la locul incidentului pe fiica sa, care este asistentă medicală.

Femeia l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator și a aplicat manevre de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale SMURD și SAJ. În cele din urmă, bărbatul a fost stabilizat și transportat la UPU Bistrița. Cel mai probabil acesta va pierde brațul.

„Echipajele de Terapie Intensivă Mobilă și SAJ au găsit la fața locului un bărbat de aproximativ 25 de ani, în stop cardio-respirator. Imediat s-au început manevrele de resuscitare, iar după un timp, bărbatul a răspuns manevrelor, a fost stabilizat și transportat la UPU SMURD pentru continuarea investigațiilor medicale“, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița- Năsăud.

 Acesta este din Dorolea și lucra la un agricultor din zonă. Se pare că acesta muncea fără forme legale. În momentul producerii incidentului, acesta se afla singur pe câmp. 

Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița- Năsăud.

[arve url=”https://youtu.be/O5X–gPYxSA” /]

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: