12.7 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO: Bătaie de joc la Prefectură! Ținuți cu ceasurile peste programare și umiliți de personalul Instituției

Zeci de bistrițeni stau în frig și ploaie, la Prefectură, după ce programul a dat erori și nu și-au putut depune dosarele la Serviciul Înmatriculări – Permise. Și nu doar că au stat cu ceasurile, dar ar fi fost și umiliți. „Angajații instituției au vorbit arogant cu noi, au zbierat. La fel și jandarmul de acolo. De zici că noi eram de vină că am stat două ceasuri peste ora la care eram programați”, s-a plâns un bistrițean revoltat.

Instituția Prefectului s-a lăudat în ultimul timp cu îmbunătățirile aduse la Serviciile din cadrul instituției. Mai ales la Serviciul Înmatriculări – Permise, cetățenii puteau să se programeze online, să-și plătească taxele aferente la momentul programării, astfel încât să stea cât mai puțin la depunerea dosarelor.

Astăzi însă, zeci de bistrițeni au îndurat frig și ploaie, așteptând să-și depună dosarele.

Sunt aproape două ceasuri de când aștept să-mi depun dosarul. Programul nu le merge și noi așteptăm. Și logic că ne-am adunat mulți pe aici, la două ceasuri de întârziere”, a explicat supărat un bistrițean ce aștepta deja de zeci de minute.

Pe lângă faptul că au avut de așteptat zeci de minute în plus, revolta a venit din cauza comportamentului angajaților instituției.

„Au venit și au urlat la noi, ne-au vorbit arogant și de sus. Jandarmul, iarăși, tot strigă la noi. Și vorbește urât. De zici că noi suntem de vină că nu merge programul. Păi și ce să facem acum? Trebuie să ne depunem dosarele! Dar nu așa se vorbește cu oamenii. Atâta aroganță și să te umilească. Păi da nu e normal așa ceva!”, a mai spus revoltat bistrițeanul.

La un moment dat, prefectul Stelian Dolha ar fi „apărut” în zonă, vorbind cu funcționarii să „găsească o soluție să nu mai țină oamenii ăștia aici!”.

Reporterii Bistrițeanul.ro au încercat să ia legătura cu șeful Serviciului Înmatriculări – Permise, dar până la momentul publicării acestui material, nu au reușit.

Se pare că încă NU s-a rezolvat problema din sistem, și bistrițenii adunați acolo deja de ceasuri bune sunt revoltați de-a dreptul.

UPDATE 14.50

Instituția Prefectului și șeful Serviciului Înmatriculări – Permise au explicat situația care a fost în această dimineață.

În dimineața zilei de 4 februarie, au avut loc șocuri de curent care au blocat serverele din cadrul serviciului de permise și înmatriculări, astfel că timp de aproximativ o oră și jumătate nu s-a putut lucra cu publicul.  Având pentru această zi aproximativ 500 de programări, s-a aglomerat repede. Am ieșit personal și le-am transmis cetățenilor prezenți problemele pe care le avem, precum și faptul că nu știm exact cât durează remedierea acestora, rugându-i într-o manieră civilizată și nicidecum arogantă să revină în cursul acestei zile. Nu am cunoștință că vreun coleg a ieșit și le-a vorbit oamenilor pe un ton arogant.” a transmis Claudiu Prodan.

În decursul dimineții, la puțin timp după producerea evenimentului, prefectul Stelian Dolha a invitat o parte dintre persoanele care așteptau pe holul serviciului, pentru a susține examenul teoretic în vederea obțineri permisului de conducere, atât în sala de audiențe, cât și în zona intrării din față a sediului Prefecturii, pentru a reduce aglomerare” au transmis reprezentantii Prefecturii Bistrița.

Situiația a fost remediată astfel că programările au ajuns din nou  ”la zi”.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: