9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO – Băut, a adormit la volan și a făcut accident

În această dimineață, un tânăr care consumase alcool înainte de a se urca la volan a adormit, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 05:30, pe DN17, în localitatea componentă Unirea. Din primele informații rezultă faptul că un tânăr de 19 ani din Susenii Bârgăului a adormit la volan, a ajuns pe contrasens, unde a lovit un botoșănean, care circula regulamentar.

Niciunul dintre cei doi șoferi nu a fost rănit, refuzând transportul la spital. Cei doi erau singuri în mașină, în momentul producerii accidentului.

Alcooltestul a arătat însă că tânărul de 19 ani a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta avea 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.