26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO BISTRIȚA: Încă un sens giratoriu

Unde sunt o mulțime, ce mai contează încă unul? Aflat la intersecția Drumului de centură cu DN 17C, noul sens giratoriu are menirea de a fluidiza traficul. Solicitarea a fost făcută de municipalitate și aprobată de Biroul Rutier.

Un nou sens giratoriu a apărut astăzi în urbea bistrițeană. Acesta este amplasat la intersecția Drumului Cetății cu DN 17C, care duce spre Năsăud.

Municipalitatea a solicitat Biroului Rutier amplasarea acestui sens, tocmai pentru a fluidiza traficul. Astăzi au apărut așadar, primele marcaje și sensul giratoriu provizoriu, urmând ca în viitorul apropiat să fie amplasat un sens giratoriu definitiv.

Biroul Rutier a aprobat această măsură de fluidizare a traficul și se va urmări eficacitatea măsurii.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: