20.1 C
Bistrița
duminică, mai 28, 2023

VIDEO Deputatul care a demascat mafia organelor a luat prin „învăluire” Spitalul Județean. Ce a găsit:

Emanuel Ungureanu, deputatul USR care l-a demascat pe medicul clujean Mihai Lucan, care transformase transplantul de organe într-o adevărată afacere murdară, a fost prezent ieri la Bistrița și a poposit și pe la Spitalul Județean de Urgență. Ce a găsit acolo:

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a fost prezent ieri la Bistrița, unde a susținut și o conferință de presă. Dis-de-dimineață, acesta a poposit, însă, fără să anunțe, la Spitalul Județean de Urgență.

Parlamentarul a transmis în direct, pe Facebook ce a găsit la Bistrița, arătându-se plăcut impresionat de condițiile de la spitalul de aici.

„La spital am fost cu dublu motiv – să arăt că un efort administrativ, cu implicare a autorităților, cu bun simț, cu anumită moralitate în acea poziție, poți să construiești într-un oraș relativ mic o unitate spitalicească, care la nivel de infrastructură să poată să rivalizeze cu spitale similare din vestul Europei. Există un mesaj pe care eu l-aș transmite și de la Bistrița către Cluj: La Bistrița se fac lucruri mult mai importante pe infrastructura spitalicească decât s-au făcut în 30 de ani la Cluj. Clujul, în ceea ce privește infrastructura de sănătate, este la pământ. Practic am venit să arăt că la Bistrița se poate și la Cluj nu s-a putut”, a precizat deputatul, în cadrul unei conferințe de presă.

[arve url=”https://www.facebook.com/emanuel.ungureanu.39/videos/10155274585417854/” /]

Acesta a ținut să precizeze că vizita de ieri nu a fost anunțată: „Am venit dimineața, brusc, și am găsit curățenie lună în grupurile sanitare, în bucătărie un miros senzațional, toată lumea cu bonetă, toată lumea cu mănuși. Am putut vedea că există preocupare pentru bolnavi”.

Dacă atunci când vine vorba despre condițiile din spital, Emanuel Ungureanu a avut doar cuvinte de laudă, atunci când s-a referit la medici, deputatul a folosit cuvinte dure și i-a acuzat că practică, la nivel micro, ceea ce a întâlnit la medicul Mihai Lucan. Mai multe despre mesajul deputatului pentru medicii din Bistrița puteți citi AICI.

[arve url=”https://www.facebook.com/emanuel.ungureanu.39/videos/10155274593062854/” /]

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...