8.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

FOTO: Bistrițenii au făcut coadă la testările rapide gratuite! 120 de persoane s-au testat la centrul mobil din fața Primăriei Bistrița

Bistrițenii au făcut coadă la centrul mobil de testare din fața Primăriei Bistrița. Până la această oră 120 de persoane s-au testat cu teste rapide. Acestea pot fi ulterior folosite pentru eliberarea certificatelor verzi, valabile pentru două zile.

Primăria Bistrița și SVSU au amenajat un punct de testare Covid în Piața Centrală, lângă instituție. Acesta funcționează astăzi între orele 10:00 și 18:00 și folosește teste rapide.

Bistrițenii au făcut coadă la centrul mobil de testare încă de la deschidere. În primele trei ore s-au testat 120 de persoane, potrivit șefului SVSU, Irinel Rad. Din fericire, niciuna dintre persoanele testate n-a avut rezultat pozitiv.

Pentru a vă putea testa trebuie să aveți asupra voastră buletinul. Rezultatul testului poate fi folosit ulterior pentru eliberarea certificatului verde. Acesta este valabil, însă, doar pentru două zile.

SVSU sprijină și Serviciul de Ambulanță Județean la testări, prin solicitări pe 112. Până în acest moment au realizat peste 500 de teste, prin serviciul 112.

Foto: Irinel Rad 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: