21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

FOTO: Braconaj sau animale sălbatice? S-a-ncins internetul cu imaginile unui animal mort

De câteva zile, internauții își dau cu părerea cu privire la niște imagini postate în mediul online. O căprioară, în câmp, fără cap și un picior din față. Unii spun că e braconaj, alții că a fost mâncată de alte animale. Autoritățile au intrat pe fir.

Sâmbătă seara, pe Facebook, apăreau două poze ce arătau un animal mort, fără cap și un picior. Acesta a fost găsit în localitatea Rusu de Jos.

Imaginile au devenit virale, iar internauții au început să-și dea cu părerea.

Unii susțineau că trupul aparține unui cerb, căzut pradă braconajului. Motivul fiind trofeul.

Alții, susțineau că a fost mâncat de un animal sălbatic, tocmai pentru că lipsea și un picior.

Bistrițeanul.ro a luat legătura cu autoritățile.

Nu știam despre acest incident. Din pozele trimise, pare a fi o ciută, mâncată de animale sălbatice sau câinii ciobanilor. Oricum, în aceste momente, gestionarul Gărzii Forestiere și cei de la poliție se îndreaptă spre Rusu pentru a vedea exact despre ce e vorba. Comisia va stabili dacă a fost braconaj sau e mâncată de animale”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, șeful Gărzii Forestiere Bistrița – Năsăud, Daniel Pop.

„Polițiștii Biroului Arme, explozivi și substanțe periculoase efectuează cercetări în vederea existenței unei infracțiuni de braconaj”, a declarat Diana Pintea, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...