11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

FOTO: Buchete de flori cu bujori și hortensii, de la Euforia Floral Boutique. Le poți comanda și on-line!

Buchetele de flori de la Euforia Floral Boutique sunt mereu frumoase și proaspete, dar parcă cele care se pot face acum, cu florile de sezon, bujorii, le întrec pe toate. Bujori albi sau roz, în culori pastelate, alături de hortensii albastre sau albe, așezate alături de alte flori proaspete, în culori vesele, în buchete numai bune de dăruit sărbătoriților zilei găsiți zilnic în florăria de la intrarea în magazinul Kaufland de pe Independenței (lângă farmacia Sensiblu) sau le puteți comanda online, de oriunde ați fi în lumea asta mare.

Flori proaspete în buchete mai mici sau mai mari, aranjamente florale în cutii sau coșuri găsiți oricând la Euforia Floral Boutique, florăria deschisă de câțiva ani la intrarea în magazinul Kaufland de pe Bulevardul Independenței din Bistrița, de luni și până duminică. Alexandra Gîța, artistul florist care manageriază mica afacere cu flori, este îndrăgostită de florile proaspete, cu miros îmbătător, astfel că în orice perioadă a anului vreți să impresionați cu un buchet de flori aparte, unic, îl veți găsi la Euforia Floral Boutique. Acum, de exemplu, buchetele de flori se fac în jurul bujorilor, florile de sezon. Roz sau albi, singuri sau alături de hortensii albastre sau albe, trandafiri în culori pastelate ori alte flori vesele și proaspete, buchetele și aranjamentele sunt mai frumoase ca niciodată. Și parcă mai pline de romantism și poveste…

Așadar, nu uitați, oricând vreți să impresionați cu un buchet de flori sau un aranjament special, mai romantic sau mai sofisticat, făcut la comandă după gustul vostru sau având în mijloc florile preferate ale destinatarei, puteți vizita florăria sau puteți plasa o comandă on-line pe www.euforiaonline.ro, iar buchetul va fi livrat în ziua și la ora la care doriți. Pentru comenzi speciale și mai multe informații puteți suna la tel. 0752195270, același număr fiind valabil și pentru comenzi prin WhatsApp.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...