Romanian Beef Master by Chef Radu Zărnescu, evenimentul care desemnează cel mai bun specialist în carne de vită al anului, a transformat Brașovul într-un epicentru al gastronomiei de elită. Competiția a avut loc în perioada 26-27 septembrie, la Hotel Lux Divina, fiind prezenți și cei de la Carmangeria lui Ghiță din Josenii Bârgăului, care au oferit spre degustare produse ce conțin carne de vită, printre care și renumiții mici ai casei.
O nouă ediție a Romanian Beef Master by Chef Radu Zărnescu a avut loc zilele trecute, la Brașov, unde cei mai buni chefi s-au întrecut în desăvârșirea preparatelor din carne de vită.
Printre participanți s-au numărat și bistrițenii noștri Bogdan Negrescu, de la TURMA, în calitate de președinte al juriului, Marius Gălan – participant, și Ghiță Andreca de la Carmangeria lui Ghiță – membru al juriului.
Dacă la ediția de anul trecut cei de la Carmangeria lui Ghiță au fost doar invitați, anul acesta au oferit spre degustare o serie de produse ce conțin carne de vită, printre care și renumiții mici ai casei, cu care și-au cucerit definitiv clienții.
Toate aceste bunătăți, renumite pentru gustul tradițional autentic, s-au bucurat de un real succes în rândul celor care le-au gustat.
Totodată, carmangiul Nicu Simionca a gătit, vineri, diverse bunătăți cu care Carmangeria lui Ghiță se mândrește, chiar în fața publicului, pentru a le face cunoscute în toată țara.
La finalul competiției, marele câștigător al acestei ediții a fost desemnat Andras Zsigmond.
Evenimentul, organizat de Radu Zărnescu și Iulia Drăguț, a fost o experiență de neuitat pentru toți cei prezenți, inclusiv pentru bistrițenii noștri, care au promis să fie parte din acest eveniment anual.