15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

FOTO: Cele mai frumoase verighete cu diamante, la Atlantis Gold!

De îndată ce s-au deschis porțile târgului de nunți Bistrița Mariage Fest, lumea s-a înghesuit la standul de bijuterii Atlantis Gold: minunățiile expuse, dar și reducerile oferite de producător, i-au atras pe toți ca un magnet. „Putem realiza verighete chiar și după o fotografie, de pildă, oricât li se pare de dificil modelul… Putem să executăm verighete și în regim de urgență”.

Unul dintre cele mai vizitate standuri, în cadrul Bistrița Mariage Fest, este, fără îndoială, cel în care strălucesc bijuteriile Atlantis Gold: „Anul acesta avem reduceri la verighetele cu diamante, avem reduceri și pentru verighetele comandate în aceste trei zile de târg. Pentru cei mai nonconformiști dintre clienți propunem colecția avangardistă. Este o combinație de trei culori sau combinație cu email care se bucură de o reducere de 10%. Cea mai mare reducere, 15%, va fi la verighetele de 18 karate cu diamante”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro Carmen Raluca Pascal, directorul Atlantis Gold.

Este vorba despre produse românești, realizate în România, 90% dintre colaboratorii Atlantis Gold fiind firme autohtone: „Pentru că ne dorim și este important să încurajăm afacerile românești. Ne susținem practic unii pe alții. Pentru noi este extrem de important…”, admite Carmen Pascal.

A fost aglomerat și anul trecut, la standul Atlantis Gold – este aglomerație și în acest an, încă de la deschiderea târgului: „Este plin pe-aici, ceea ce nu poate decât să ne bucure… Oamenii vin, ne vizitează, nu trebuie să cumpere sau să comande neapărat. Ne bucurăm că îi interesează oferta noastră, ne bucurăm și atunci când vin doar să probeze sau să schimbe o vorbă…”, adaugă zâmbind Carmen Pascal.

Este bine să știți că profesioniștii de la Atlantis Gold sunt în stare să se ridice la nivelul oricăror exigențe sau pretenții: „Putem realiza modele după o fotografie, de pildă, oricât li se pare de dificil modelul… O pereche de verighete clasice, simple, ar putea fi gata în trei zile. Alte verighete, în funcție de nevoile sau modelul dorit de client, s-ar putea să dureze puțin în plus. Pentru că în cadrul târgului vor fi nenumărate comenzi, probabil că termenele vor fi puțin extinse, dar dacă cineva are o urgență – suntem dispuși să executăm verighete și în regim de urgență”, a mai spus Carmen Pascal.

Directorul Atlantis Gold a ținut să atragă atenția bistrițenilor că în curând se apropie 14 februarie, când pretutindeni va fi celebrată Ziua Îndrăgostiților. La standul Atlantis Gold aveți de admirat și, eventual, de cumpărat, și câteva modele spectaculoase de inele de logodnă.

O altă ofertă disponibilă până duminică, 3 februarie, la Hotel Metropolis, la Atlantis Gold este și gravura unor nume sau simboluri pe verighetele clasice – gravură care se execută gratuit.

Este vorba de aproape 23 de ani de tradiție Atlantis Gold, este vorba despre 10 magazine deschise în toată țara, în care muncesc peste 60 de profesioniști – adică o echipă întreagă pregătită să vă ofere cele mai frumoase și expresive bijuterii care să vorbească limpede despre dragostea voastră…

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...