17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

FOTO: Copiii de la LPS ar fi primit corn mucegăit

O postare în mediul online a făcut deja valuri de reacție. O mămică susține că elevii de la LPS ar fi primit corn mucegăit. ”Am anunțat Protecția Consumatorului” a susținut bistrițeanca.

Copiii din clasele 0 – IV primesc la școală corn și lapte. Cornul este oferit de o firmă din Baia Sprie care a câștigat licitația.

În această dimineață, o postare în mediul online a stârnit valuri de reacții.

”LPS încetați să mai dați mizeriile astea mucegăite copiilor!!!!!”

Bistrițeanca susține că elevii au primit cornul ieri, iar conform inscripției de pe ambalaj, e exact data de expirare.

Cornul l-au primit ieri. Era mucegăit. În 8 e și data de expirare. Am anunțat deja Protecția Consumatorului și mă pregătesc să anunț DSP. E inadmisibil așa ceva!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, mămica.

Conducerea liceului susține că nu știe despre incident dar va verifica.

Nu știu despre incident. Mulțumesc că m-ați anunțat. Merg să verific deoarece într-adevăr, nu e ceva normal. Voi verifica să văd exact ce s-a întâmplat!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul LPS, Octavian Guiu.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Nu stiu de ce li se permite unor firme din afara judetului sa participe la astfel de licitatii? Cum naiba o firma care se aflata la 150 de km de Bistrita poate avea un pret mai bun decat o brutarie din judet avand in vedere ca trebuie sa transporte zilnic produsele pe o distanta considerabila? Una din conditiile eliminatorii ar trebui sa fie ca ofertantul sa detina o unitate de productie cat mai aproape de localitatile de unde sunt scolile, asa cat de cat mai poti oferi produse proaspete copiilor.

  2. Cornurile sunt oribile la gust nu le mănâncă nici un copil sunt aruncate peste tot…păcat de bani aruncați degeaba și niciodată nu au fost proaspete pe lângă ca sunt rele la gust

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!