15.4 C
Bistrița
joi, iunie 1, 2023

FOTO: Copiii de la LPS ar fi primit corn mucegăit

O postare în mediul online a făcut deja valuri de reacție. O mămică susține că elevii de la LPS ar fi primit corn mucegăit. ”Am anunțat Protecția Consumatorului” a susținut bistrițeanca.

Copiii din clasele 0 – IV primesc la școală corn și lapte. Cornul este oferit de o firmă din Baia Sprie care a câștigat licitația.

În această dimineață, o postare în mediul online a stârnit valuri de reacții.

”LPS încetați să mai dați mizeriile astea mucegăite copiilor!!!!!”

Bistrițeanca susține că elevii au primit cornul ieri, iar conform inscripției de pe ambalaj, e exact data de expirare.

Cornul l-au primit ieri. Era mucegăit. În 8 e și data de expirare. Am anunțat deja Protecția Consumatorului și mă pregătesc să anunț DSP. E inadmisibil așa ceva!” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, mămica.

Conducerea liceului susține că nu știe despre incident dar va verifica.

Nu știu despre incident. Mulțumesc că m-ați anunțat. Merg să verific deoarece într-adevăr, nu e ceva normal. Voi verifica să văd exact ce s-a întâmplat!” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul LPS, Octavian Guiu.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Nu stiu de ce li se permite unor firme din afara judetului sa participe la astfel de licitatii? Cum naiba o firma care se aflata la 150 de km de Bistrita poate avea un pret mai bun decat o brutarie din judet avand in vedere ca trebuie sa transporte zilnic produsele pe o distanta considerabila? Una din conditiile eliminatorii ar trebui sa fie ca ofertantul sa detina o unitate de productie cat mai aproape de localitatile de unde sunt scolile, asa cat de cat mai poti oferi produse proaspete copiilor.

  2. Cornurile sunt oribile la gust nu le mănâncă nici un copil sunt aruncate peste tot…păcat de bani aruncați degeaba și niciodată nu au fost proaspete pe lângă ca sunt rele la gust

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...