15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

Peisajele de revistă din Parva, admirate de vedetele Antena 1. Ce-au căutat în Bistrița-Năsăud:

Vedetele Antenei 1 au făcut cunoștință cu meleagurile județului Bistrița-Năsăud după ce au filmat o emisiune „Poftiți la țară” în peisajele de revistă ale comunei Parva.

Emisiunea este un produs creat în trecut împreună cu coregraful de muzică populară Marin Barbu, cunoscut și ca Nea Marin. La Parva au ajuns și Maria Buză, Adriana Trandafir, Marius Damian, Liviu&Andrei și Jador.

În zilele de filmare, au făcut cunoștință cu mâncarea tradițională, preparatele proaspete din zonă, dar și cu băuturile locale cu un gust aparte, de munte. Vedetele au călcat pragul caselor a două femei care se ocupă cu meșteșugitul, Virginia Linul și Cornelia Bodescu.

Pentru că fiecare emisiune prezintă și munca, nu doar divertismentul, vedetele Antenei au pus mâna pe ciocan, pe strung, pe sapă sau au învățat cum funcționează o moară veche.

Pe 5 septembrie, înainte ca Parva să se despartă de echipa de filmare, a fost organizat un spectacol la care au participat peste 1000 de persoane în care protagoniste au fost chiar vedetele invitate. Spectacolul a fost organizat pe Dealul Vinului, într-o zonă de poveste, deasupra localității.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Emisiunea in sine este ok, dar ” personajul principal ” … se comporta ca un mascarici ! Este frumoasa peisagistica, dar tot ceea ce prezinta , nu este decat un” circ familial ” , o mascareala … Ii recomand, ori sa fie mai sobru ori sa renuntze , ptr ca se comporta ca la ” gradinitza de copii ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: