21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Stelian Dolha: Protecția Consumatorului BN va verifica fiecare lot de cornuri, cel puțin o perioadă!

„A existat o plângere de la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”. La LPS am trimis în control! Vom verifica fiecare lot!”, a declarat inspectorul șef al Protecției Consumatorului BN. Elevii de „Lucian Blaga” și cei de la LPS ar fi primit corn mucegăit.

În această dimineață, o mămică posta imagini în mediul online, cu un corn primit de elevii LPS la școală. Cornul ar fi fost dat în ziua în care era și data de expirare și avea urme de mucegai.

Aceasta susținea că a făcut plângere la Protecția Consumatorului și urma să anunțe inclusiv DSP BN.

FOTO: Copiii de la LPS ar fi primit corn mucegăit

Reprezentanții Protecției Consumatorului susțin că a mai existat o plângere, de la altă școală.

Au fost ieri inspectorii în control, dar la Lucian Blaga. Acolo am avut o sesizare. Nu am mai găsit niciun corn din lotul respectiv. Dar l-am contactat pe administratorul firmei și i-am lansat invitația să vină luni la noi la sediu la o discuție. E totuși vorba despre programul Laptele și cornul și nu se poate așa ceva!”, a explicat Stelian Dolha, inspectorul șef OJPC BN.

În cazul LPS s-au autosesizat, dar datele problemei se schimbă.

În urma informației privind cornul de la LPS; ne-am autosesizat. Se poate să fi făcut plângerea și să nu fi ajuns la noi. Dar oricum am trimis deja inspectorii acolo. Ei bine, acest lucru schimbă lucrurile.

L-am contactat pe administratorul firmei și i-am spus să vină de urgență, la prima oră, luni, la noi la birou. Voi lua legătura și cu președintele Consiliului Județean BN, fiind vorba de programul „Cornul și laptele” care se derulează în școli.

Și, vom cere administratorului firmei să ne aducă nouă câte un exemplar din fiecare lot. Vom verifica fiecare lot în parte, în fiecare zi. Această situație e una gravă. Vom discuta, dacă nu mai găsim exemplare din acel lot, și vom verifica de acum înainte fiecare lot care se împarte!”, a declarat Stelian Dolha.

Directorul LPS susține că nu ar mai exista cornuri și că acesta a fost, oricum, oferit în termen.

Am verificat informația. Cornul a fost oferit în termenul de valabilitate. Nu am mai găsit alte cornuri, dar am înțeles că ar fi fost oferit în data de 7, nu ieri. Poate copilul l-a ținut în bancă, la căldură. Nu știu ce s-a întâmplat! Noi verificăm cornurile când le primim. Nu s-a sesizat nimeni să fie vreo problemă”, a declarat Octavian Guiu.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Se mai mira administratia ca tinara generatie isi ia talpasita spre zari mai limpezi ?
    Aici la Romanica primesc prin grija smecherilor care au castigat licitatia MUCEGAI la punga ca sa se obisnuiasca cu starea de razboi din est ca doar din MUCEGAI s-a obtinut PENICILINA buna pentru lupta impotriva bacterilor si virusi.
    Jigodiile din sereleuri asa isi fac averi, inclusiv pe spatele copiilor si a parintilor lor.
    Halal sa va fie la toti vinovatii lacomi si scarbosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...