-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

FOTO: Cum arată noul spital de recuperare Sanovil!

La sfârșitul lunii ianuarie, conducerea Sanovil anunța finalizarea unui proiect de anvergură: construirea unuia dintre cele mai mari și mai moderne spitale de recuperare din regiune! Investiția se ridică la aproximativ 3,5 milioane de euro. Zilele trecute, instituția a primit autorizația sanitară de funcționare. Cum arată noul spital de recuperare:

În aceste zile, așa cum anunțam în urmă cu câteva săptămâni, s-a deschis noul spital Sanovil, care a primit autorizația sanitară de funcționare în data de 9 februarie 2021. Este vorba despre Spitalul de Recuperare medicală, Oncologie și Îngrijiri paliative Sanovil. Este situat în aceeași locație cu Clinica Sanovil din cartierul Viișoara”, a anunțat dr. Gavrilaș Mureșan, managerul instituției.

Noul spital Sanovil primește deja pacienți în cadrul de bazei de recuperare medicală, în regim ambulator.

Spitalul realizat special pentru această destinație este unul din puținele spitale construite în țară, în ultimii 10 ani.

Construcția a debutat în anul 2018 și a fost finanțată exclusiv din fonduri private. 

Este vorba despre o investiție care se ridică la aproximativ 3 milioane și jumătate de euro.

Fondurile europene nu au ajuns la spitalul bistrițean pentru a susține acest sector de activitate.

Baza de recuperare a Spitalului Sanovil este una dintre cele mai mari și mai bine echipate din țară, iar echipa care lucrează aici are o bogată experiență în domeniul medicinii fizice și de reabilitare.

Pacientii care au nevoie de aceste servicii medicale se pot adresa clinicii la nr. de telefon 0263.701.231 și 0755.032.116

Pacienții se pot programa pentru proceduri de recuperare, gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist – în limita fondurilor CAS. Aceștia pot beneficia de servicii și în regim privat, contra-cost.

„În următoarele 2 luni, spitalul își va deschide și componenta de spitalizare continuă, prin inaugurarea secțiilor de oncologie, recuperare și îngrijiri paliative”, a explicat dr. Gavrilaș Mureșan.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...