6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Foto: Cum au salvat profesioniștii de pe Valea Bârgăului un cal căzut într-o fântână

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc luni la Tiha Bârgăului, acolo unde un cal a căzut într-o fântână. Profesioniștii de la Prundu Bârgăului au evacuat apa și au săpat în jurul fântânii pentru a-l salva.

Pompierii de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului au dus la bun sfârșit o misiune mai puțin obișnuită. Ei au fost solicitați să intervină în cazul unui cal căzut în fântână. Din fericire, pompierii au reușit să salveze animalul.

Căzut pe spate într-o fântână, până la o adâncime de circa 3 m, calul a fost extras de pompierii militari, cu ajutorul unui buldoexcavator pus la dispoziție de CLSU Tiha Bârgăului.

În prima fază, pompierii au evacuat apa din fântână, ulterior au săpat în jurul acesteia și au extras animalul. Un medic veterinar l-a luat în grjjă pentru a verifica și îngriji o rană la nivelul spatelui.”, transmite ISU Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: