9.8 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: CUPA CÂRLIONȚ LA ȘAH 2019, Ediția a II-a

Asociația Cârlionț a organizat sâmbătă, 14 decembrie, ediția a doua a Cupei Cârlionț la șah pentru copii cu vârsta sub 14 ani. Locul de desfășurare a concursului a fost sala de conferințe a Clubului Sportiv Municipal Bistrița. La concurs au participat 30 de copii, fete și băieți U14. Tinerii șahiști  participanți au încercat să câștige fiecare partida jucata dupa iscusinta si priceperea lor.

La categoria băieți U14 primele 3 locuri au fost ocupate în ordine de Andrei Fazakaș, Denis Șandor și Vlad Cămăraș, iar la categoria fete U14 locurile 1-3 au fost ocupate în ordine de Sofia Ciuruș, Someșan Miruna și Iris Rusan.

Acest concurs de șah a fost un exercițiu bun pentru copiii bistrițeni pasionați de șah.

Mulțumim firmei ITL Agrocomplex SRL Lechința, Societății Civile de Avocați Găurean&Asociații București și Clubului Sportiv Municipal Bistrița pentru sprijinul acordat în organizarea acestui concurs.

Adrian Găurean, Asociația Cârlionț Bistrița

Credit foto: C&C Events

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.