-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO: Cupa „Iacob Ciuruș” la Șah a ajuns la ediția a II-a

Asociația Cârlionț a organizat astăzi, 15 iunie, la Căminul pentru persoane vârstnice din Bistrița, ediția a II-a a Cupei „Iacob Ciuruș” la Șah.

Concursul a adunat iubitori ai sportului minții cazați la căminul de pe Strada M. Kogălniceanu care au jucat șah într-o atmosferă relaxată.

Câștigătorul ediției a II-a a Cupei „Iacob Ciuruș” a fost George Zăgrean, locurile 2 și 3 fiind ocupate în ordine de Martin Gubeș și Mihail Cocean. Concursul a fost organizat în memoria maestrului la șah Iacob Ciuruș.

Nepoata maestrului, Sofia Ciuruș în vârstă de 12 ani, a înmânat premiile participanților la concurs.

Mulțumim Direcției Municipale de Servicii Sociale Bistrița și firmei ITL Agrocomplex SRL Lechința pentru susținere!„, a transmis Adrian Găurean, secretar general al Asociației Cârlionț.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.