8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

FOTO: Încă 40 de zile și secția ATI va fi finalizată! Ce se-ntâmplă cu pacienții:

Proiectul de reabilitare a secției ATI din cadrul Spitalului cuprinde două etape: modernizare zonă existentă și extindere. Se preconizează că în 40 de zile, lucrările vor fi finalizate. Ce se întâmplă cu pacienții în aceste zile:

Lucrările de modernizare a Spitalului sunt în plină desfășurare! Secția ATI urmează să fie finalizată în maxim 40 de zile.

Proiectul privind această secție a cuprins două etape. Prima etapă, cea de extindere a secției, a fost finalizată.

De marți vor începe lucrările de modernizare a secției existente. Acest lucru impune câteva modificări și… inconveniente.

Etapa I – Extinderea, din proiectul «Extindere, modernizare și dotare a secției ATI» a fost finalizată. De marți pacienții secției ATI vor fi mutați în zona finalizată pentru a putea începe lucrările de modernizare a locației prezente. Lucrările vor dura aproximativ 40 de zile, timp în care secția de ATI, va funcționa cu un număr mai redus de paturi. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a anunțat managerul Gabriel Lazany.

Nu doar că la final secția va fi la standarde moderne, dar va fi și înfrumusețată de tablourile fotografilor bistrițeni.

VEZI imaginile ce vor înfrumuseța secția ATI a Spitalului Județean Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: