15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

VEZI imaginile ce vor înfrumuseța secția ATI a Spitalului Județean Bistrița

Managerul Spitalului a anunțat că vrea să înfrumusețeze secția ATI, cu tablouri ce au tema „Flori în natură”. Sute de fotografii au fost trimise, din care s-au ales 32. VEZI care sunt imaginile câștigătoare:

Pentru a crea un mediu plăcut, chiar dacă e în incinta unui Spital, managerul Gabriel Lazany a venit cu ideea de a ”umple” spitalul cu tablouri. Astfel vor putea fi admirate imagini din Bistrița Năsăud, fiind totodată un mod de promovare a județului nostru.

Văzând că au fost apreciate tablourile de la parterul Spitalului, Gabriel Lazany a lansat provocarea unui concurs de imagini, pentru secția ATI.

„Am primit sute de fotografii, din care am făcut o selecție cu încadrare în tema aleasă «flori în natură». Acestea au fost transmise în vederea verificării și primirii confirmării pentru printarea pe sticlă. Le mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat acestui proiect. Cu ajutorul dumneavoastră secția de ATI va «înflori»!”, a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Cele 32 de imagini selectate pot fi admirate în galeria de mai jos:

Prezent într-o emisiune LIVE Bistrițeanu.ro, managerul Spitalului Județean a anunțat că vrea să xtindă proiectul în întreg spitalul. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI:

MINUNAT: Cei mai mici dintre pacienții Spitalului Județean – „educați” cu ajutorul fotografiilor

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: