2.8 C
Bistrița
marți, septembrie 21, 2021

FOTO: Inedit, la secția de Terapie Intensivă din Spitalul Județean Bistrița!

Cu doar câteva luni în urmă, Spitalul Județean din Bistrița își uimea pacienții cu un proiect inedit prin care se dorea încurajarea unor bistrițeni – artiști fotografi. Proiectul s-a dovedit un mare success, astfel încât Gabriel Lazany, managerul spitalului, a decis că se poate mai mult! Ineditul proiect va fi implementat și în secția de Terapie Intensivă.

Cineva se gândește și la momentele de relaxare pe care pacienții sau vizitatorii Spitalului Județean din Bistrița le merită… Cineva are grijă să le alunge spaima, oferindu-le și ocazia să evadeze din cotidian. Cu doar câteva luni în urmă, Gabriel Lazany anunța că își dorește o galerie de fotografii pe coridoarele și în sălile de așteptare ale Spitalului.

Pentru că galeria de artă fotografică de la parterul spitalului a avut succesul și efectul scontat, Gabriel Lazany va extinde proiectul și la Secția de Terapie Intensivă: „Proiectul va fi implementat și în secția de terapie intensivă, unde lucrările avansează în ritm alert”, a anunțat ieri managerul Spitalului Județean.

Tema aleasă pentru secția de Terapie Intensivă este Flori în natură. Cei de la Spitalul Județean așteaptă cu deosebit interes fotografiile artiștilor din Bistrița, pentru a fi expuse aici.

Cei interesați să-și trimită fotografiile trebuie să știe că rezoluția trebuie să fie mare, astfel încât să permită printarea în format A1 (aprox. 85×60 cm) fără a fi deteriorată calitatea imaginii și că nu există o condiție în privința formatului (poate fi tip portrait sau landscape).

De asemenea, în colțul din stânga jos trebuie să apară numele artistului fotograf, iar în colțul din dreapta jos poate fi trecut titlul lucrării și anul în care a fost realizată.

Fotografiile pot fi trimise pe adresa de e-mail: [email protected] sau pot fi depuse pe suport electronic la secretariatul unității situat pe str. G-ral Grigore Bălan nr. 43, parter. Vă mulțumim!”, a mai transmis Gabriel Lazany, managerul spitalului.

Foto @ Gabriel Lazany

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....