22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO: Inedit, la secția de Terapie Intensivă din Spitalul Județean Bistrița!

Cu doar câteva luni în urmă, Spitalul Județean din Bistrița își uimea pacienții cu un proiect inedit prin care se dorea încurajarea unor bistrițeni – artiști fotografi. Proiectul s-a dovedit un mare success, astfel încât Gabriel Lazany, managerul spitalului, a decis că se poate mai mult! Ineditul proiect va fi implementat și în secția de Terapie Intensivă.

Cineva se gândește și la momentele de relaxare pe care pacienții sau vizitatorii Spitalului Județean din Bistrița le merită… Cineva are grijă să le alunge spaima, oferindu-le și ocazia să evadeze din cotidian. Cu doar câteva luni în urmă, Gabriel Lazany anunța că își dorește o galerie de fotografii pe coridoarele și în sălile de așteptare ale Spitalului.

Pentru că galeria de artă fotografică de la parterul spitalului a avut succesul și efectul scontat, Gabriel Lazany va extinde proiectul și la Secția de Terapie Intensivă: „Proiectul va fi implementat și în secția de terapie intensivă, unde lucrările avansează în ritm alert”, a anunțat ieri managerul Spitalului Județean.

Tema aleasă pentru secția de Terapie Intensivă este Flori în natură. Cei de la Spitalul Județean așteaptă cu deosebit interes fotografiile artiștilor din Bistrița, pentru a fi expuse aici.

Cei interesați să-și trimită fotografiile trebuie să știe că rezoluția trebuie să fie mare, astfel încât să permită printarea în format A1 (aprox. 85×60 cm) fără a fi deteriorată calitatea imaginii și că nu există o condiție în privința formatului (poate fi tip portrait sau landscape).

De asemenea, în colțul din stânga jos trebuie să apară numele artistului fotograf, iar în colțul din dreapta jos poate fi trecut titlul lucrării și anul în care a fost realizată.

Fotografiile pot fi trimise pe adresa de e-mail: [email protected] sau pot fi depuse pe suport electronic la secretariatul unității situat pe str. G-ral Grigore Bălan nr. 43, parter. Vă mulțumim!”, a mai transmis Gabriel Lazany, managerul spitalului.

Foto @ Gabriel Lazany

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.