12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Cine este fostul jandarm care și-a pierdut viața în accidentul cumplit de aseară

Un bărbat de 55 de ani și-a pierdut viața aseară, după ce a izbit cu putere un stâlp de susținere al pasarelei de lângă ISU. Acesta fusese angajat al Inspectoratului de Jandarmi și se pare și al IPJ BN, însă ieșise la pensie. Cum se explică lipsa urmelor de frânare:

Ioan Bortaș, un bărbat de 55 de ani din Bistrița și-a pierdut viața aseară, după ce a intrat frontal cu autoturismul într-un stâlp de susținere de la pasarela de lângă ISU.

În urma impactului, autoturismul a fost distrus în totalitate, iar bărbatul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii. Un șofer care a ajuns în zonă la scurt timp după producerea accidentului spune că ușa era blocată și că nu a putut să-i acorde primul ajutor.

Echipajul medical, care a ajuns la locul impactului într-un minut, l-a găsit pe bărbat în stop cardio-respirator și cu picioarele zdrobite. După o oră de aplicare a manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Ironia sorții, bărbatul s-a izbit de același stâlp în care și-a găsit sfârșitul în urmă cu 5 luni un tânăr. Mai multe despre acest eveniment puteți citi AICI.

Ca și acum 5 luni, viteza cu care rula autoturismul era mare și nu s-au putut observa urme de frânare. Una dintre ipoteze este că bărbatul intrase în stop cardio-respirator înainte de impact, iar acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi pierdut controlul volanului.

Ioan Bortaș era căsătorit, avea copii și fusese angajat al Inspectoratului de Jandarmi Județean. Acesta s-a pensionat în urmă cu mai bine de 10 ani, în 2006. Se pare că acesta a lucrat pentru o perioadă și în cadrul IPJ BN.

Foto: Facebook

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?