15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Spitalul Județean, expoziție permanentă de fotografii! Cum vrea unitatea medicală să promoveze artiștii talentați

Spitalul Județean este pe cale să își transforme coridoarele și sălile de așteptare într-o expoziție permanentă de fotografii. Așa vrea conducerea unității medicale să promoveze artiștii locali și să ajute pe cei care ajung la spital să se relaxeze.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany face apel la artiștii din Bistrița-Năsăud pentru un proiect fotografic inedit. Acesta vrea să transforme coridoarele și sălile de așteptare într-o expoziție permanentă de fotografii.

Lucrările expuse în spital vor prezenta imagini din Bistrița și din județ, prin care se va promova atât județul, cât și artiștii fotografi. Acestea urmează să fie expuse în zonele publice, coridoare și săli de așteptare.

„De-a lungul timpului am văzut o serie de fotografii extraordinare realizate de fotografi talentați din județul nostru, așa că m-am gândit să le lansez celor interesați de expunere un nou proiect: Spitalul Județean de Urgență Bistrița – galerie de artă fotografică.(…) Pentru că suntem o unitate sanitară, iar una dintre principalele noastre preocupări este igiena, ne dorim ca fotografiile să fie imprimate pe sticlă, astfel încât curățarea și dezinfecția lor să nu constituie o problemă”, a postat pe pagina sa de Facebook, directorul spitalului Gabriel Lazany.

Foto: Ionela Kovacs 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.