8.9 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

FOTO/VIDEO – Două case mistuite de flăcări la Tăure! Proprietara a fost salvată în ultima clipă

Un incendiu puternic a mistuit două case în această dimineață, în localitatea Tăure. Proprietara a rămas prinsă în casă și a fost salvată de către pompieri în ultima clipă.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 07:00, cuprinzând în prima fază o casă. Întrucât se manifesta violent, în scurt timp incendiul s-a extins și la a doua casă.

Proprietara casei a rămas captivă într-una dintre camerele casei, fiind salvată, în ultima clipă, de către pompierii militari ajunși la fața locului.

„La sosirea echipajelor de intervenție la locul indicat, incendiul se manifesta generalizat la două case. Într-una din case a rămas blocată o femeie (cel mai probabil proprietara), din fericire a fost salvată de pompieri și predată echipajului de prim ajutor. Femeia prezenta arsuri minore și atac de panică. La această oră se lucrează pentru lichidarea incendiului”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

UPDATE:

„După aproximativ o oră și jumătate de luptă cu flăcările, pompierii militari au reușit lichidarea incendiului. În urma incendiului a mai suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și soțul femeii salvate de pompieri. De asemenea au fost salvate patru vaci, un cal și doi porci. Pompierii au reușit extragerea la timp a unei butelii. A ars acoperișul primei case pe o suprafață de aproximativ 110 mp și anexele din apropiere, la cea de-a doua casă au ars doar cornii. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric”, a completat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Cristina Răcilă.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...