22 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

MINUNAT: Cei mai mici dintre pacienții Spitalului Județean – „educați” cu ajutorul fotografiilor

Pentru că galeria de artă fotografică de la parterul Spitalului Județean a avut impactul așteptat, managerul unității Gabriel Lazany va extinde proiectul și la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, dar și la Pediatrie. Acesta se gândește și la cei mai mici pacienți și pregătește surprize și pentru ei.

Invitat în matinalul Bistrițeanul LIVE, managerul Spitalului Județean, Gabriel Lazany, a mulțumit tuturor celor care au trimis fotografii pentru extinderea expoziției la nivelul secției ATI, subiect despre care Bistrițeanul a scris AICIAcest proiect a fost luat în serios de către iubitorii de fotografie, care au trimis sute de imagini pentru a înfrumuseța spațiile publice din Spitalul Județean de Urgență.

Mai mult, Gabriel Lazany își dorește implementarea proiectului la nivelul întregului spital. Acesta susține că va acorda atenție specială secției de  Pediatrie, unde temele alese vor fi unele educaționale.

„În Pediatrie vom pune probabil animale și păsări în natură. Acolo sunt copii mici și vor recunoaște animalele. Un căluț, o oiță, un porumbel. Când treci și îl vezi, în subconștient îl memorezi”, a transmis managerul spitalului.

Dacă ați ratat una dintre emisiunile Bistrițeanul LIVE, acestea pot fi vizionate oricând, accesând pagina noastră de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2066153390164088/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...