18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

MINUNAT: Cei mai mici dintre pacienții Spitalului Județean – „educați” cu ajutorul fotografiilor

Pentru că galeria de artă fotografică de la parterul Spitalului Județean a avut impactul așteptat, managerul unității Gabriel Lazany va extinde proiectul și la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, dar și la Pediatrie. Acesta se gândește și la cei mai mici pacienți și pregătește surprize și pentru ei.

Invitat în matinalul Bistrițeanul LIVE, managerul Spitalului Județean, Gabriel Lazany, a mulțumit tuturor celor care au trimis fotografii pentru extinderea expoziției la nivelul secției ATI, subiect despre care Bistrițeanul a scris AICIAcest proiect a fost luat în serios de către iubitorii de fotografie, care au trimis sute de imagini pentru a înfrumuseța spațiile publice din Spitalul Județean de Urgență.

Mai mult, Gabriel Lazany își dorește implementarea proiectului la nivelul întregului spital. Acesta susține că va acorda atenție specială secției de  Pediatrie, unde temele alese vor fi unele educaționale.

„În Pediatrie vom pune probabil animale și păsări în natură. Acolo sunt copii mici și vor recunoaște animalele. Un căluț, o oiță, un porumbel. Când treci și îl vezi, în subconștient îl memorezi”, a transmis managerul spitalului.

Dacă ați ratat una dintre emisiunile Bistrițeanul LIVE, acestea pot fi vizionate oricând, accesând pagina noastră de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2066153390164088/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...