14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

Pasha Men’s Wear știe de acum ce vor purta bărbații anul viitor!

Când vine vorba de ceremonii, cei de la Pasha Men’s Wear sunt lideri pe piața din România. Mirii din 2020 pot răsufla ușurați! Pasha Men’s Wear are deja soluții pentru anul viitor cu ținute adaptate trendurilor date la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week.

În ziua nunții, mirii vor să arate de vis. Cu siguranță nunta este un eveniment special pentru ei, la care trebuie să arate senzațional. Pentru a-și crea o ținută de vis, Pasha Men’s Wear ține pasul cu noile tendințe pentru a-i ajuta pe tinerii însurăței.

În acest an au apărut multe materiale, stiluri, accesorii și nuanțe de culori în trend care de care mai interesante. Dar fiindcă cei de la Pasha Men’s Wear vor să fie tot timpul cu un pas înainte, au participat la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, unde au fost prezentate trendurile din 2020 în materie de ținute de nuntă, de altfel cel mai mare târg de acest fel din Europa.

Mirii din 2020 pot să răsufle ușurați! Pasha Men’s Wear are soluții și pentru anul viitor, mai ales că pentru ei evenimentul fiecărui client e o poveste! Fiindcă poveștile pot fi spuse sub o mulțime de forme, pentru cei care își doresc să iasă puțin din tipare, li se pregătesc ținute atipice pentru ceremonii extravagante, într-o gamă diversificată – de la smoking simplu la redingotă sau frac din brocard, jacquard, mătase sau lână.

Bărbații care doresc ținute în trend pot vedea colecția de ceremonie marca Pasha Men’s Wear, în magazinele lor din:

  • Bistrița – Piața Unirii, nr. 5
  • Târgu Mureş – Piața Victoriei, nr. 34
  • Pitești – Pasajul Teiuleanu, nr. 48
  • Craiova – str. România Muncitoare, nr. 42b
  • Piatra Neamț – Piața Ștefan cel Mare, nr. 18i

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: