15.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Pasha Men’s Wear știe de acum ce vor purta bărbații anul viitor!

Când vine vorba de ceremonii, cei de la Pasha Men’s Wear sunt lideri pe piața din România. Mirii din 2020 pot răsufla ușurați! Pasha Men’s Wear are deja soluții pentru anul viitor cu ținute adaptate trendurilor date la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week.

În ziua nunții, mirii vor să arate de vis. Cu siguranță nunta este un eveniment special pentru ei, la care trebuie să arate senzațional. Pentru a-și crea o ținută de vis, Pasha Men’s Wear ține pasul cu noile tendințe pentru a-i ajuta pe tinerii însurăței.

În acest an au apărut multe materiale, stiluri, accesorii și nuanțe de culori în trend care de care mai interesante. Dar fiindcă cei de la Pasha Men’s Wear vor să fie tot timpul cu un pas înainte, au participat la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, unde au fost prezentate trendurile din 2020 în materie de ținute de nuntă, de altfel cel mai mare târg de acest fel din Europa.

Mirii din 2020 pot să răsufle ușurați! Pasha Men’s Wear are soluții și pentru anul viitor, mai ales că pentru ei evenimentul fiecărui client e o poveste! Fiindcă poveștile pot fi spuse sub o mulțime de forme, pentru cei care își doresc să iasă puțin din tipare, li se pregătesc ținute atipice pentru ceremonii extravagante, într-o gamă diversificată – de la smoking simplu la redingotă sau frac din brocard, jacquard, mătase sau lână.

Bărbații care doresc ținute în trend pot vedea colecția de ceremonie marca Pasha Men’s Wear, în magazinele lor din:

  • Bistrița – Piața Unirii, nr. 5
  • Târgu Mureş – Piața Victoriei, nr. 34
  • Pitești – Pasajul Teiuleanu, nr. 48
  • Craiova – str. România Muncitoare, nr. 42b
  • Piatra Neamț – Piața Ștefan cel Mare, nr. 18i

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.