1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Bistrițenii care ajung la Urgențe vor fi consultați într-o magazie! Soluția găsită de conducerea spitalului pentru perioada de modernizare a UPU-SMURD

Lucrările de modernizare ale Unității de Primiri Urgențe vor începe în scurt timp, iar conducerea spitalului a renunțat la ideea cortului din curtea spitalului. În perioada reabilitării, ne vom prezenta la Urgențe într-o magazie!

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean, a susținut în matinalul Bistrițeanul LIVE că UPU va trece printr-o perioadă grea, dar și că va fi cea mai importantă investiție care s-a făcut vreodată la Spitalul Județean de Urgență.

„Cea mai mare problemă va fi relocarea UPU. Nu putem să facem lucrări de modernizare, să fim în șantier, iar medicii și pacienții să circule printre moloz. Mai ales că vorbim de o extindere a UPU, de la suprafața actuală de 350 metri pătrați vom ajunge la 1.440 metri pătrați. Trebuie să găsim o soluție de relocare”, a afirmat managerul spitalului.

Criza de spaţii se va simţi cel mai acut în perioada în care UPU-SMURD va intra în reabilitare. Inițial era vorba că asistenţa medicală de urgenţă să fie acordată într-un cort care urma să fie amplasat în curtea din faţa spitalului. Totuși conducerea spitalului a renunțat la această idee și a găsit o altă soluție.

„Am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să fac o relocare a UPU către o magazie care funcționează în curtea din spate a spitalului. Va fi greu, dar UPU trebuie să fie în spital, în incinta spitalului. Cel mai probabil că acolo va funcționa”, a informat Gabriel Lazany.

Dacă ați ratat una dintre emisiunile Bistrițeanul LIVE, acestea pot fi vizionate oricând, accesând pagina noastră de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2066153390164088/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...