17.7 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Bistrițenii care ajung la Urgențe vor fi consultați într-o magazie! Soluția găsită de conducerea spitalului pentru perioada de modernizare a UPU-SMURD

Lucrările de modernizare ale Unității de Primiri Urgențe vor începe în scurt timp, iar conducerea spitalului a renunțat la ideea cortului din curtea spitalului. În perioada reabilitării, ne vom prezenta la Urgențe într-o magazie!

Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean, a susținut în matinalul Bistrițeanul LIVE că UPU va trece printr-o perioadă grea, dar și că va fi cea mai importantă investiție care s-a făcut vreodată la Spitalul Județean de Urgență.

„Cea mai mare problemă va fi relocarea UPU. Nu putem să facem lucrări de modernizare, să fim în șantier, iar medicii și pacienții să circule printre moloz. Mai ales că vorbim de o extindere a UPU, de la suprafața actuală de 350 metri pătrați vom ajunge la 1.440 metri pătrați. Trebuie să găsim o soluție de relocare”, a afirmat managerul spitalului.

Criza de spaţii se va simţi cel mai acut în perioada în care UPU-SMURD va intra în reabilitare. Inițial era vorba că asistenţa medicală de urgenţă să fie acordată într-un cort care urma să fie amplasat în curtea din faţa spitalului. Totuși conducerea spitalului a renunțat la această idee și a găsit o altă soluție.

„Am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să fac o relocare a UPU către o magazie care funcționează în curtea din spate a spitalului. Va fi greu, dar UPU trebuie să fie în spital, în incinta spitalului. Cel mai probabil că acolo va funcționa”, a informat Gabriel Lazany.

Dacă ați ratat una dintre emisiunile Bistrițeanul LIVE, acestea pot fi vizionate oricând, accesând pagina noastră de Facebook.

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2066153390164088/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...