12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Ioan Turc: PSD folosește două tipuri de petarde – fumigene și lacrimogene

PNL-iștii au atacat dur declarația Doinei Pană că ar fi fost otrăvită. Aceștia consideră că e vorba de o „petardă lacrimogenă” folosită de PSD, tocmai acum în campania electorală. Iar petardele fumigene sunt cele legate de nivelul de trai mai bun „oferit de PSD”.

De curând, deputatul Doina Pană a declarat că ar fi fost otrăvită cu mercur, pe vremea când era ministru al Apelor și Pădurilor. Cazul a fost preluat de DIICOT care a deschis dosar de tentativă de omor.

Mai multe despre acest subiect puteți reciti AICI și AICI.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, PNL-iștii au atacat dur declarația Doinei Pană.

„PSD are în arsenalul de campanie doar petarde. De două tipuri. Fumigene și lacrimogene. La fumigene pot menționa povestea lor absolut halucinantă despre modul cum a crescut nivelul de trai în România, sub guvernarea PSD. La capitolul lacrimogene sunt obligat să amintesc declarația doamnei Pană, cum că ar fi fost otrăvită. Am toată compasiunea față de probabilele suferințe ale doamnei, dar îmi pun totuși niște întrebări”, a declarat Ioan Turc în cadrul unei conferințe de presă.

Nedumeririle liderului PNL BN sunt legate de următoarele aspecte:

  1. De ce s-a aruncat această știre tocmai în campania electorală? – Evenimentele au avut loc în 2017
  2. „Dacă nu știți cine v-a otrăvit, de ce menționați mafia lemnului? Dacă știți că ați fost otrăvită de către mafia lemnului, oare mafia lemnului nu are și ea un nume?”, a întrebat Turc.
  3. „Doamna Pană, sunteți cumva parte a războiului PSDisto PDS-ist? Ați început să vă eliminați nu numai politic, dar și fizic?”, e o altă nedumerire a liderului PNL BN.

„Eu cred că nu suntem într-o țară în care să aruncăm asemenea informații fără să venim cu mai multe precizări. Dumneavoastră Doamna Pană dați niște elemente care au caracterul de petardă lacrimogenă. Lăsați să se ridice puțin fumul și arătați-ne ce se află în spatele perdelei de fum”, a conchis Ioan Turc.

PNL-iștii prezenți la conferință au subliniat că „vestea șoc” a deputatului e o „încercare disperată de a ieși de la naftalină, pentru că partidul pe care l-a slujit atâta timp se debarasează de ea. Pe lista pentru europarlamentare e pe locul 15, și astfel a venit cu vestea că a fost otrăvită.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...