1.9 C
Bistrița
miercuri, decembrie 1, 2021

Anunț șoc al Doinei Pană! Bistrițeanca spune că a fost otrăvită pe vremea când era ministru. Oamenii legii caută vinovații și acum

Fostul ministru și actualul deputat Doina Pană a declarat într-o intervenție la o televiziune națională că pe vremea când conducea Ministerul Apelor și Pădurilor a fost intoxicată cu mercur, în concentrație mare. Parlamentarul a depus o plângere la poliție, la scurt timp după ce a părăsit ministerul.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, fostul ministru și actual deputat Doina Pană a precizat că a fost otrăvită cu mercur. S-a întâmplat în 2017, pe vremea când aceasta era în fruntea Ministerului Apelor și Pădurilor. La acea vreme, Doina Pană spunea că se retrage de la Ministerul Apelor și Pădurilor din cauza unor probleme de sănătate. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Parlamentarul bistrițean a depus o plângere la poliție la scurt timp după ce a părăsit ministerul și în momentul de față polițiștii desfășoară o anchetă în acest sens, pentru a-i găsi pe vinovați. Aceasta a dat de înțeles că vinovații nu au fost încă prinși.

„Problema este veche și nu aș fi intervenit. Eu nu acuz. Nu aș fi intervenit dacă nu era traficul de presă care duce în derizoriu o situație extrem de gravă. Eram ministrul Apelor și Pădurilor în Guvernul Tudose, în 2017. Spre sfârșitul lui noiembrie, am început să mă simt foarte rău. Am mers la medic și am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima. Am urmat tratament și cu toate astea mă simțeam tot mai rău. Pentru că epuizasem toate analizele specifice, am fost trimisă într-un final să fac și o analiza toxicologică. Pe 15 ianuarie 2018, din acea analiză a reieșit intoxicație cu mercur, cu o concentrație mare. Îmi depusesem demisia din Guvern, pentru că mă simțeam foarte rău, pe 3 ianuarie, și nu am putut pleca până pe 29 ianuarie pentru că nu a semnat președintele Iohannis. Am depus plângere la poliție la începutul lui februarie 2018. Nu am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că în caz că se afla ar fi dăunat imaginii României. Vă dați seama, un ministru din Guvernul României otrăvit. Mai mult nu vă pot spune. Este o anchetă în derulare și sper să îi prindă. Nu pentru mine. Pe mine m-a salvat Dumnezeu pentru că am aflat cauza să mă pot trata, altfel muream de infarct și toata lumea zicea că de stres. Vreau să îi prindă, ca să se sperie, să nu mai încerce și cu alții”, a declarat Doina Pană la Antena 3.

Întrebată dacă este vorba despre un atac venit din zona mafiei lemnului, Doina Pană a mai spus că nu este sigură pentru că nu are dovezi, dar că evident că de acolo i s-ar trage aceste probleme de sănătate.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...

NOI locuri de muncă la Betak, Electroplast, IMP România și Leoni

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, ItalTextil Sărata, Panouri Decorative și IMP România (Fosta Netex). Aici este nevoie de operatori și tehnician producție. Oferta completă, mai jos:

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.