23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Picnic REGAL vineri, 10 mai, în Schullerwald!

O sărbătoare de suflet pentru Clubul Monarhiştilor Bistriţeni va fi celebrată într-un mod inedit, printr-un picnic regal, în Pădurea Schullerwald: „Credem că monarhia poate salva România…!”

Monarhiștii Bistrițeni vor marca, omagia şi sărbători Ziua Regalităţii în România organizând un picnic regal, în Schullerwald: „Este o zi care marchează trei momente semnificative din istoria ţării: începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat a României şi încoronarea primului Rege al ţării”, își motivează monarhiștii demersul.

Ziua de 10 mai a fost şi zi de sărbătoare naţională, printr-o decizie a Camerei Deputaţilor – percizează monarhiștii, amintind că Ziua Regalităţii a fost ziua naţională a României din 1866 până în 1947.

În 10 Mai 1866, Carol I devine domnitor al României, iar unsprezece ani mai târziu statul român îşi oficializează Independenţa şi astfel la 10 mai 1881 România devenea regat. Iată trei motive pentru a sărbători aşa cum se cuvine această zi, Ziua Regalităţii. Prilej de a ne gândi la rolul benefic pe care l-a avut casa Regală a României de-a lungul istoriei noastre. Credem că monarhia poate salva România”, au punctat, în încheiere, membrii Clubului Monarhiştilor Bistriţeni.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: