8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

Picnic REGAL vineri, 10 mai, în Schullerwald!

O sărbătoare de suflet pentru Clubul Monarhiştilor Bistriţeni va fi celebrată într-un mod inedit, printr-un picnic regal, în Pădurea Schullerwald: „Credem că monarhia poate salva România…!”

Monarhiștii Bistrițeni vor marca, omagia şi sărbători Ziua Regalităţii în România organizând un picnic regal, în Schullerwald: „Este o zi care marchează trei momente semnificative din istoria ţării: începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat a României şi încoronarea primului Rege al ţării”, își motivează monarhiștii demersul.

Ziua de 10 mai a fost şi zi de sărbătoare naţională, printr-o decizie a Camerei Deputaţilor – percizează monarhiștii, amintind că Ziua Regalităţii a fost ziua naţională a României din 1866 până în 1947.

În 10 Mai 1866, Carol I devine domnitor al României, iar unsprezece ani mai târziu statul român îşi oficializează Independenţa şi astfel la 10 mai 1881 România devenea regat. Iată trei motive pentru a sărbători aşa cum se cuvine această zi, Ziua Regalităţii. Prilej de a ne gândi la rolul benefic pe care l-a avut casa Regală a României de-a lungul istoriei noastre. Credem că monarhia poate salva România”, au punctat, în încheiere, membrii Clubului Monarhiştilor Bistriţeni.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: