9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Picnic REGAL vineri, 10 mai, în Schullerwald!

O sărbătoare de suflet pentru Clubul Monarhiştilor Bistriţeni va fi celebrată într-un mod inedit, printr-un picnic regal, în Pădurea Schullerwald: „Credem că monarhia poate salva România…!”

Monarhiștii Bistrițeni vor marca, omagia şi sărbători Ziua Regalităţii în România organizând un picnic regal, în Schullerwald: „Este o zi care marchează trei momente semnificative din istoria ţării: începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat a României şi încoronarea primului Rege al ţării”, își motivează monarhiștii demersul.

Ziua de 10 mai a fost şi zi de sărbătoare naţională, printr-o decizie a Camerei Deputaţilor – percizează monarhiștii, amintind că Ziua Regalităţii a fost ziua naţională a României din 1866 până în 1947.

În 10 Mai 1866, Carol I devine domnitor al României, iar unsprezece ani mai târziu statul român îşi oficializează Independenţa şi astfel la 10 mai 1881 România devenea regat. Iată trei motive pentru a sărbători aşa cum se cuvine această zi, Ziua Regalităţii. Prilej de a ne gândi la rolul benefic pe care l-a avut casa Regală a României de-a lungul istoriei noastre. Credem că monarhia poate salva România”, au punctat, în încheiere, membrii Clubului Monarhiştilor Bistriţeni.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.