12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

FOTO: Deținuții, scoși la curățat zona căii ferate

În contextul problemelor căilor ferate, dar și a lucrărilor ce se vor face la acestea, pe raza municipiului, zona trebuia curățată. Iar deținuții au fost cei care, înarmați cu saci, și cu un tractor după ei, au lăsat zona lună și bec!

Calea ferată de pe raza municipiului a fost luată la pas…de deținuți. Aceștia, înarmați cu saci de gunoaie și având un tractor cu remorcă după ei, au luat la puricat lungul și latul căilor ferate.

În zona în care se va interveni, la trecerea la nivel cu cale ferată de la Apollo, aceștia au ”smuls” chiar și bucăți de lemn putred din terasamentul acesteia.

De la pungi, crengi, chiar și saltele, în zona căii ferate s-au găsit de toate! Dar deținuții au făcut mișcare și au lăsat zona lună și bec.

Aceștia sunt deseori ”scoși„ la mișcare și puși să execute diferite lucrări prin oraș: tăierea crengilor copacilor, tunderea ierbii, aranjarea gardului viu și iată, și curățarea căii ferate.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...