32.4 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

FOTO: Deținuții, scoși la curățat zona căii ferate

În contextul problemelor căilor ferate, dar și a lucrărilor ce se vor face la acestea, pe raza municipiului, zona trebuia curățată. Iar deținuții au fost cei care, înarmați cu saci, și cu un tractor după ei, au lăsat zona lună și bec!

Calea ferată de pe raza municipiului a fost luată la pas…de deținuți. Aceștia, înarmați cu saci de gunoaie și având un tractor cu remorcă după ei, au luat la puricat lungul și latul căilor ferate.

În zona în care se va interveni, la trecerea la nivel cu cale ferată de la Apollo, aceștia au ”smuls” chiar și bucăți de lemn putred din terasamentul acesteia.

De la pungi, crengi, chiar și saltele, în zona căii ferate s-au găsit de toate! Dar deținuții au făcut mișcare și au lăsat zona lună și bec.

Aceștia sunt deseori ”scoși„ la mișcare și puși să execute diferite lucrări prin oraș: tăierea crengilor copacilor, tunderea ierbii, aranjarea gardului viu și iată, și curățarea căii ferate.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...