21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO: DN17 blocat la Reteag, după ce un autocamion a „pierdut” niște bucăți de beton. O casă ar fi fost avariată

DN17 este blocat pe raza localității Reteag, după ce dintr-un autocamion au căzut pe carosabil mai multe bucăți de beton. Se pare că și o casă ar fi fost avariată de bucățile de beton căzute din autocamion.

În această după-masă, mai multe bucăți de beton au căzut dintr-un autocamion, pe DN17, pe raza localității Reteag. Din primele informații rezultă faptul că DN17 este blocat și va rămâne așa ceva timp, până se va reuși degajarea părții carosabile.

Se pare că o casă ar fi fost avariată de bucățile de beton căzute de autocamion. Din fericire nimeni nu a fost rănit, aceasta fiind nelocuită.

„Drumul Național 17 este blocat total în localitatea Reteag, la Km 11+600m, din cauza unor grinzi din beton care au căzut pe carosabil de pe un trailer, tractat de un cap tractor și care circula pe ruta Dej-Beclean. Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș sunt la fața locului până la restabilirea situației și reluarea traficului rutier. Polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică din Beclean dirijează traficul rutier pe Drumul Județean 172F, pe ruta  Braniștea-Mica-Dej și recomandă tuturor conducătorilor auto această rută alternativă”, precizează reprezentanții IPJ BN.

„Drumul Național 17 este blocat în totalitate.
Grinzi din beton armat prefabricate transportate de un autotren au ajuns pe partea carosabilă. Din primele informații, nu exista victime. Un echipaj de pompieri specializat cu o automacara de la Detașamentul de Pompieri Bistrița a fost direcționat la locul indicat pentru sprijinirea echipelor de intervenție de la locul evenimentului” transmit reprezentanții ISU BN.

Drumul a fost deblocat în jurul orei 23:00.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...