17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 13, 2025

FOTO: Doi tineri au făcut un om de zăpadă U-RI-AȘ

Au profitat de zăpadă din plin și au transformat jocul copilăriei în… altceva. Doi tineri, verișori, au construit la Parva un om de zăpadă URIAȘ. A fost nevoie de multe ore de muncă pentru a putea ieși o „capodoperă” de 5 metri înălțime.

Tudor și Dorin, doi tineri din Parva, s-au distrat pe cinste zilele trecute. Cei doi verișori au dus jocul copilăriei la un alt nivel.

Profitând de ninsoarea abundentă și zăpada din plin, au pus la cale un plan: să construiască un om de zăpadă URIAȘ.

„Timpul de lucru efectiv a fost de 13 ore, iar omul de zăpadă are cinci metri înălțime”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Tudor.

Omul de zăpadă are un „trup” format din doi bulgări. Cel de la bază, cu o circumferință de 6 metri, iar cel de-al doilea, cu o circumferință de 5 metri. Capul are o circumferință de 3,5 metri.

„L-am clădit într-un cofraj de panouri, iar apoi l-am sculptat”, a mai spus Tudor.

I-au pus apoi „căciula și fularul”, o creangă pe post de mână. I s-au urcat în spate și s-au pozat cu „Umflatul din Cofraj”, așa cum l-au numit ei pe uriașul de la Parva.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Ești pasionat de torturi și vrei să-ți desăvârșești tehnica? Descoperă toate secretele de la maestrul cofetar Alina Bejan, pentru Un Dulce De Zece!

Măiestria de a face torturi care să fure privirile tuturor și să-i cucerească definitiv pe cei...

MATEROM AUTOMOTIVE TE PREMIAZĂ!

Caravana Škoda 2025 vine cu premii spectaculoase! Două zile de test drive-uri cu cele mai îndrăgite modele Škoda, noutăți din lumea auto și o TOMBOLĂ cu premii WOW îi așteaptă pe bistrițeni la Caravana Škoda 2025.

Iubești fructele de mare?! Musai să ajungi la ALMARS, restaurantul unde gătește chef Ștefan Șimon – bucătar școlit în restaurante cu stele Michelin

Fostul Restaurant Lacto-Vegetarian de pe strada C.R. Vivu din Bistrița, un loc care și-a câștigat reputația...