24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

FOTO – Dorel era beat când a refăcut pavajul de pe Decebal:

Nu se renunță la Dorel, indiferent de lucrările ce trebuie făcute în Bistrița, și pace! La refacerea pavajului de pe Bulevardul Decebal, mai mult ca sigur era beat.

Se schimbă acum ceva timp o conductă de la rețeaua de apă de pe Bulevardul Decebal. Chin și jale, că era în zona unei stații de autobuz, așa că nu doar traficul pietonal, dar și cel auto era dat peste cap.

Lucrările s-au finalizat! Conducta s-a reparat! Așa că trebuia refăcut trotuarul din dreptul stației nr 7.

Ei bine, și pentru o așa lucrare, și-au ales pe cel mai bun meseriaș. L-au chemat pe Dorel, care bietul de el…era băut. Poate o fi cerând fișa postului, poate avea și el ceva supărări sau bucurii.

 

Sau poate pur și simplu, plângea de dorul ei, iar când pava, el fredona cu gândul la ea ”Valurile Dunării”.

 

Că altfel nu ne explicăm după ce șablon s-a luat…

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...