1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO – Dorel era beat când a refăcut pavajul de pe Decebal:

Nu se renunță la Dorel, indiferent de lucrările ce trebuie făcute în Bistrița, și pace! La refacerea pavajului de pe Bulevardul Decebal, mai mult ca sigur era beat.

Se schimbă acum ceva timp o conductă de la rețeaua de apă de pe Bulevardul Decebal. Chin și jale, că era în zona unei stații de autobuz, așa că nu doar traficul pietonal, dar și cel auto era dat peste cap.

Lucrările s-au finalizat! Conducta s-a reparat! Așa că trebuia refăcut trotuarul din dreptul stației nr 7.

Ei bine, și pentru o așa lucrare, și-au ales pe cel mai bun meseriaș. L-au chemat pe Dorel, care bietul de el…era băut. Poate o fi cerând fișa postului, poate avea și el ceva supărări sau bucurii.

 

Sau poate pur și simplu, plângea de dorul ei, iar când pava, el fredona cu gândul la ea ”Valurile Dunării”.

 

Că altfel nu ne explicăm după ce șablon s-a luat…

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...