6.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO Drum bun de acum între Nușeni și Chiraleș! Investiția a costat peste 3 milioane de euro

Segmentul de drum dintre Nușeni – Feleac – Chiraleș a fost modernizat. Investiția a costat peste 3 milioane de euro și are garanție de 10 ani.

Recepția lucrării a fost făcută astăzi într-un cadru oficial, alături de primarii localităților prin care trec cei 10 kilometri de asfalt proaspăt, executorii lucrării și reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Proiectul are sursa de finanțare din Fondurile Europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar durata de execuție a fost de doi ani (24 de luni).

Constructorul este o asociere dintre SC FAR FOUNDATION SRL, liderul de asociere împreună cu SC MIS GRUP SRL și SC DRUMSERV SA, asociați. 

SC LA CONSULT & DEVELOPMENT SRL s-a ocupat de lucrările de proiectare și asistență tehnică, conform datelor oferite de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. 

Întreaga lucrare a valorat peste 16 milioane de lei, adică peste 3 milioane de euro.

De-a lungul celor 10 kilometri de drum au fost executate stratul de uzură, stratul de piatră spartă, stratul de balast, șanțuri de pământ (7.1 km), sanțuri dalate (5.1 km), rigole ranforsate, rigole carosabile, 15 podețe tubulare, amenajarea a 16 drumuri laterale, ziduri de sprijin, amenajarea acceselor la proprietăți, parapeți metalici (1.6 km), 11 borne kilometrice, 91 borne hectometrice, marcaje rutiere și table indicatoare. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.