-10.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

FOTO Drum bun de acum între Nușeni și Chiraleș! Investiția a costat peste 3 milioane de euro

Segmentul de drum dintre Nușeni – Feleac – Chiraleș a fost modernizat. Investiția a costat peste 3 milioane de euro și are garanție de 10 ani.

Recepția lucrării a fost făcută astăzi într-un cadru oficial, alături de primarii localităților prin care trec cei 10 kilometri de asfalt proaspăt, executorii lucrării și reprezentanții Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Proiectul are sursa de finanțare din Fondurile Europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020, iar durata de execuție a fost de doi ani (24 de luni).

Constructorul este o asociere dintre SC FAR FOUNDATION SRL, liderul de asociere împreună cu SC MIS GRUP SRL și SC DRUMSERV SA, asociați. 

SC LA CONSULT & DEVELOPMENT SRL s-a ocupat de lucrările de proiectare și asistență tehnică, conform datelor oferite de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. 

Întreaga lucrare a valorat peste 16 milioane de lei, adică peste 3 milioane de euro.

De-a lungul celor 10 kilometri de drum au fost executate stratul de uzură, stratul de piatră spartă, stratul de balast, șanțuri de pământ (7.1 km), sanțuri dalate (5.1 km), rigole ranforsate, rigole carosabile, 15 podețe tubulare, amenajarea a 16 drumuri laterale, ziduri de sprijin, amenajarea acceselor la proprietăți, parapeți metalici (1.6 km), 11 borne kilometrice, 91 borne hectometrice, marcaje rutiere și table indicatoare. 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...