25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

FOTO: Elicopterul SMURD solicitat pentru un bunic ce a căzut din pom

Un bărbat de aproximativ 70 de ani din Lunca Ilvei a căzut dintr-un pom. Deși conștient, echipajul medical a decis transportarea lui la un centru de traumă. Elicopterul SMURD a fost solicitat în ajutor.

În urmă cu puţin timp, un bărbat de vârsta a treia a căzut din pom. Acesta a fost găsit conștient, dar cu o fractură deschisă la un picior.

Bunicul a fost stabilizat, fiind în afara oricărui pericol. Se pare însă că bărbatul necesită totuși îngrijiri de specialitate. Astfel, de la dispensarul din localitate a fost dus pe terenul de fotbal.

De acolo a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la un centru de traumă din Târgul Mureş.

Conform surselor Bistriţeanul.ro, bărbatul de 70 de ani culegea fructe împreună cu familia, când şi-a pierdut echilibru şi a căzut din păr.

Mia BILIGAN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.