-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

FOTO: Elicopterul SMURD solicitat pentru un bunic ce a căzut din pom

Un bărbat de aproximativ 70 de ani din Lunca Ilvei a căzut dintr-un pom. Deși conștient, echipajul medical a decis transportarea lui la un centru de traumă. Elicopterul SMURD a fost solicitat în ajutor.

În urmă cu puţin timp, un bărbat de vârsta a treia a căzut din pom. Acesta a fost găsit conștient, dar cu o fractură deschisă la un picior.

Bunicul a fost stabilizat, fiind în afara oricărui pericol. Se pare însă că bărbatul necesită totuși îngrijiri de specialitate. Astfel, de la dispensarul din localitate a fost dus pe terenul de fotbal.

De acolo a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la un centru de traumă din Târgul Mureş.

Conform surselor Bistriţeanul.ro, bărbatul de 70 de ani culegea fructe împreună cu familia, când şi-a pierdut echilibru şi a căzut din păr.

Mia BILIGAN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...