2.4 C
Bistrița
vineri, decembrie 3, 2021

FOTO EMOȚIONANT! Elevii și colegii i-au lăsat profesoarei răpuse de Covid mesaje de rămas-bun pe zeci de măști de protecție

Candele, flori, fotografii și zeci de mesaje de-a dreptul emoționante scrise pe măștile de protecție. Așa și-au luat luat rămas-bun elevii și colegii de la CNAM de la profesoara de Fizică Ana-Maria Cociș, care va fi condusă chiar astăzi pe ultimul drum.

Vestea că profesoara de Fizică Ana-Maria Cociș le va preda îngerilor a căzut ca o bombă în Colegiul Național „Andrei Mureșanu”. Aceasta era printre cele mai iubite profesoare din CNAM și de ceva vreme se lupta, în spital, cu nemilosul Covid-19.

Era în stare gravă, dar colegii săi erau optimiști și o așteptau la catedră. Corpul său n-a mai putut însă lupta și s-a dus la cer, alături de alte trei profesoare care au decedat de la începutul școlii, după ce s-au infectat cu Covid-19.

În weekend, zeci de colegi, elevi și cunoscuți s-au adunat în fața colegiului național, unde au aprins o lumânare. Astăzi, ziua în care va fi condusă pe ultimul drum, s-a ținut un moment de liniște, tot în memoria ei.

Cât de iubită era Ana-Maria Cociș putem vedea și astăzi pe gardul Colegiului Național „Andrei Mureșanu”, care a fost împodobit cu candele, flori, fotografii și zeci de măști.

Așa au ales elevii să își ia rămas bun de la profesoara lor, transmițând un mesaj cu ajutorul măștilor de protecție.

„Prea bună pentru lumea asta”, „Drum lin spre cer, doamna profesoară. Vă vom iubi mereu”, „Vă mulțumim pentru tot!”, „Aș fi vrut să vă cunosc să pot și eu să simt bucuria și pasiunea cu care predați orele de fizică după spusele persoanelor care au avut ocazia să vă cunoască. Drum lin spre cer” – sunt doar o parte din mesajele scrise pe măștile de protecție.

Profesoara Ana-Maria Cociș va fi condusă pe ultimul drum astăzi, la ora 14:00. Slujba va avea loc la capela Cimitirului Evanghelic din Bistrița, de pe Bulevardul General Grigore Bălan.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...