12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO – EXCELENT! Elevii de la „Lucian Blaga” au făcut echipă cu profesorii și părinții și și-au finanțat un aparat foto și activități școlare cu un inedit târg

Părinți, frați sau bunici au venit, cu mic, cu mare, astăzi, la Târgul de Crăciun, organizat la Școala Gimnazială „Lucian Blaga”. Elevii și cadrele didactice au făcut front comun și i-au întâmpinat cu o mulțime de surprize: bunătăți specifice sărbătorilor de iarnă, decorațiuni handmade, Christmas tea și un concert de colinde.

Astăzi, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” a avut loc un eveniment mult așteptat de cei mici, dar și de părinții și profesorii lor: Târgul de Crăciun.

Toți cei care au răspuns afirmativ invitației de a lua parte la târg au avut ocazia să cumpere, de la standurile cu vânzare de produse culinare, o mulțime de bunătăți specifice Crăciunului, pregătite cu multă dragoste de organizatori: cozonac, turtă dulce, biscuiți de casă, fursecuri și o gamă variată de prăjituri.

La mare căutare au fost și decorațiunile realizate de copii, dar și ceaiul fierbinte. Elevii le-au și colindat invitaților, atmosfera fiind într-adevăr una de sărbătoare.

Din banii obținuți din vânzarea bunătăților și a decorațiunilor, se va achiziționa un aparat foto pentru școală, vor fi sprijinite două cazuri sociale din școală, iar diferența va ajunge la fiecare clasă (bănuții adunați de copii vor fi folosiți pentru alte activități școlare).

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?