21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

FOTO – Ghinda: Pericolul din șosea! Două guri de canal „gata să înghită” roțile mașinilor

Două guri de canal sunt „pe punctul de a înghiți” roțile mașinilor care tranzitează Ghinda. Una dintre ele a fost ”semnalizată” de localnici.

De aproape o săptămână, în Ghinda, două guri de canal așteaptă să „înghită” primele victime.

Suportul unei guri de canal, aflată în mijlocul carosabilului, s-a rupt. Localnicii au pus niște lemne și o pungă colorată pentru a semnaliza pericolul.

Problema e că în drept cu aceeași gură de canal se mai află una, la fel de periculoasă. Și acolo, suportul e pe punctul să se prăbușească.

Localnicii i-au chemat pe cei de la Aquabis, care le-au spus că nu ține de ei să repare aceste probleme. Primăria Bistrița ar fi cea care ar trebui să intervină.

Totuși, deși situația durează de aproape o săptămână, nimeni nu a făcut nimic.

Șoferii sunt îndemnați să circule cu prudență, și să nu uite că sunt DOUĂ guri de canal cu probleme.

E pericol de accidente. Și noaptea, dar și ziua! Aquabis spune că e treaba Primăriei. Primăria nu face nimic deși e de atâtea zile. Trebuie avută mare grijă!”, au transmis cei din zonă.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. daca respecti legile din romania vei fi respectat…VEZI CA E LINIE CONTINUA SI NU PREA AI VOI SA OPRESTI MASINA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.