17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO – Ghinda: Pericolul din șosea! Două guri de canal „gata să înghită” roțile mașinilor

Două guri de canal sunt „pe punctul de a înghiți” roțile mașinilor care tranzitează Ghinda. Una dintre ele a fost ”semnalizată” de localnici.

De aproape o săptămână, în Ghinda, două guri de canal așteaptă să „înghită” primele victime.

Suportul unei guri de canal, aflată în mijlocul carosabilului, s-a rupt. Localnicii au pus niște lemne și o pungă colorată pentru a semnaliza pericolul.

Problema e că în drept cu aceeași gură de canal se mai află una, la fel de periculoasă. Și acolo, suportul e pe punctul să se prăbușească.

Localnicii i-au chemat pe cei de la Aquabis, care le-au spus că nu ține de ei să repare aceste probleme. Primăria Bistrița ar fi cea care ar trebui să intervină.

Totuși, deși situația durează de aproape o săptămână, nimeni nu a făcut nimic.

Șoferii sunt îndemnați să circule cu prudență, și să nu uite că sunt DOUĂ guri de canal cu probleme.

E pericol de accidente. Și noaptea, dar și ziua! Aquabis spune că e treaba Primăriei. Primăria nu face nimic deși e de atâtea zile. Trebuie avută mare grijă!”, au transmis cei din zonă.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. daca respecti legile din romania vei fi respectat…VEZI CA E LINIE CONTINUA SI NU PREA AI VOI SA OPRESTI MASINA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.