20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO – Goana spre piață a trimis-o la spital pe o bătrână din Bistrița

O bătrână de 77 de ani a trăit spaima vieții sale în această dimineață, tocmai când se grăbea să ajungă la piață. Aceasta a trecut strada aiurea și a fost acroșată de un motociclist care circula regulamentar.

O bătrână de 77 de ani a ajuns la spital în această dimineață. Incidentul s-a produs în timp ce femeia se grăbea să ajungă în piață, pe Bulevardul Decebal.

Aceasta a trecut strada fără să se asigure, printr-un loc nepermis, moment în care a fost acroșată de un motociclist care circula regulamentar.

În urma impactului, bătrâna a fost rănită, fiind transportată la spital de un echipaj de prim ajutor SMURD. Femeia a suferit răni multiple, însă se pare că acestea nu îi pun viața în pericol.

Motociclistul a căzut și el de pe motor, suferind răni minore. De asemenea și motocicleta a fost ușor avariată.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!