2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Un copil de 4 ani a murit înecat într-o piscină privată de lângă Bistrița

Ieri dimineața, un copilaș de doar 4 ani s-a stins, după ce cu o seară înainte s-a înecat într-o piscină privată de lângă Bistrița. Cel mic a ajuns în stare extrem de gravă la spital, iar după 12 ore, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Incidentul s-a produs sămbătă după-masa, la o piscină situată pe o proprietate de lângă Bistrița. Se pare că totul s-a petrecut în timpul unei întâlniri de familie. Din primele informații reiese că băiețelul ar fi căzut în piscină, unde s-ar fi înecat. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs tragicul accident.

Copilul, un băiețel de 4 ani, a ajuns în stare extrem de gravă la spital, sâmbătă seara, cu leziuni incompatibile cu viața, după ce echipajul medical ajuns la fața locului a reușit să-l scoată dintr-un stop cardio-respirator, în urma manevrelor de resuscitare aplicate preț de 25 de minute.

„Copilașul a ajuns sâmbătă la Unitatea de Primiri Urgențe în stare extrem de gravă. Prezenta leziuni cerebrale și înainte de a ajunge la spital i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 25 de minute. Din păcate, duminică dimineața a fost pronunțat decesul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Strugari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

UPDATE:

Polițiștii au început și ei o anchetă. Se pare că micuțul se afla cu părinții în vizită la niște cunoștințe, în momentul producerii incidentului. Într-o clipă de neatenție băiețelul a căzut în piscină.

„La data de 28 iulie am fost sesizați, prin 112, despre faptul că, în municipiul Bistrița, un băiețel de 4 ani care se afla în vizită, împreună cu părinții, la niște cunoștințe, ar fi căzut într-o piscină. A fost resuscitat la fața locului și transportat la spital, însă, din păcate, acesta a decedat. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Urmează a fi efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...