14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Un copil de 4 ani a murit înecat într-o piscină privată de lângă Bistrița

Ieri dimineața, un copilaș de doar 4 ani s-a stins, după ce cu o seară înainte s-a înecat într-o piscină privată de lângă Bistrița. Cel mic a ajuns în stare extrem de gravă la spital, iar după 12 ore, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Incidentul s-a produs sămbătă după-masa, la o piscină situată pe o proprietate de lângă Bistrița. Se pare că totul s-a petrecut în timpul unei întâlniri de familie. Din primele informații reiese că băiețelul ar fi căzut în piscină, unde s-ar fi înecat. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs tragicul accident.

Copilul, un băiețel de 4 ani, a ajuns în stare extrem de gravă la spital, sâmbătă seara, cu leziuni incompatibile cu viața, după ce echipajul medical ajuns la fața locului a reușit să-l scoată dintr-un stop cardio-respirator, în urma manevrelor de resuscitare aplicate preț de 25 de minute.

„Copilașul a ajuns sâmbătă la Unitatea de Primiri Urgențe în stare extrem de gravă. Prezenta leziuni cerebrale și înainte de a ajunge la spital i s-au aplicat manevre de resuscitare timp de 25 de minute. Din păcate, duminică dimineața a fost pronunțat decesul”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Camelia Strugari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

UPDATE:

Polițiștii au început și ei o anchetă. Se pare că micuțul se afla cu părinții în vizită la niște cunoștințe, în momentul producerii incidentului. Într-o clipă de neatenție băiețelul a căzut în piscină.

„La data de 28 iulie am fost sesizați, prin 112, despre faptul că, în municipiul Bistrița, un băiețel de 4 ani care se afla în vizită, împreună cu părinții, la niște cunoștințe, ar fi căzut într-o piscină. A fost resuscitat la fața locului și transportat la spital, însă, din păcate, acesta a decedat. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Urmează a fi efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?