21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

„Performanța” unui tânăr din Dorolea: A adus la ușă, în miez de noapte, poliția și negociatorii

Azi – noapte, puțin după ora 02:00, polițiștii și negociatorii au pornit spre Dorolea, de urgență. Un tânăr a avut nevoie de intervenția lor pentru a renunța la planul pe care și-l făcuse.

Un apel în noapte anunța un caz ce necesita intervenție rapidă.

O persoană din Dorolea a cerut ajutorul polițiștilor deoarece un tânăr de 27 de ani amenința că se sinucide. Pentru a „fi luat în serios”, acesta a început să-și facă tăieturi pe corp.

A intervenit cu operativitate o echipă de polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului împreună cu negociatori și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, care au reușit să-l convingă să renunțe. Ulterior, acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare”, anunță reprezentanții IPJ BN.

Acesta ar fi epileptic și se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Acum, tânărul se află în afara oricări pericol. A fost externat în această dimineață de la secția Psihiatrie și dus acasă de un membru al familiei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...