1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

FOTO: Inconștiență sau spirit civic?? Zeci de oameni pe la instituții, să-și plătească dările!

În contextul pandemiei de coronavirus, instituțiile și-au redus programul de lucru cu publicul. Oamenii au fost sfătuiți să stea acasă și DOAR urgențele să le rezolve. Azi, zeci de oameni au mers să-și plătească dările și nu numai. În unele instituții, nici măcar nu erau soluții de dezinfectare:

S-a declarat pandemie de coronavirus. În acest context, și în România, evenimentele s-au anulat, școlile s-au închis, iar instituțiile publice și-au redus programul cu publicul. Asta, după ce au pus la dispoziție alte căi de comunicare.

Totuși, azi, deși sfătuiți să stea acasă, zeci, poate chiar sute de bistrițeni au vrut să arate că au… simț civic. Au mers să-și plătească dările sau să obțină anumite acte.

La Taxe și Impozite, cam mulți pe metru pătrat. Au totuși dezinfectant la îndemână:

La Agenția de protecție a Mediului, nu era lume, dar programul nu a fost redus și nici nu s-au pus dezinfectante.

La RAR, lume puțină. Există însă dezinfectanți.

Cei de la Cadastru s-au ținut de cuvânt și au închis instituția. Pentru că nu au NICIO foaie pusă care să vă anunțe perioada, vă reamintim că e până în 31 martie.

 

La ANAF, programul cu publicul e scurtat, oamenii nu se înghesuie, dar regulile de igienă și măsurile de prevenție sunt LITERĂ de LEGE:

La Casa de Pensii, din nou, igienizarea e pe primul loc.

 

DE MENȚIONAT:  TOȚI funcționarii publici de la ghișee purtau măști!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.